Zivot u konstantnom strahu od Gugla

Ne znam za vas, ali konstantno imam strah od gugla. Pravo nekad zadrhtim kad se logujem na adsens a malo duze ucitava. Sve razmisljam evo ukinuli su me. Imao sam nekad ranije racun na adsensu i poslije jedne isplate su me ukinuli iz opravdanih razloga. Imao sam nesta para tada na racunu ali ne preveliku svotu.
Poslije sam sa drugog kompjutera napravio racun na majkino ime i i dan danas pare lijezu na njen racun. Postujem sva pravila ne zajebavam se sa adsensom jer sam se uvjerio da je najbolja (bolja min 5 puta od svake druge mreze) zarada kroz ppc kod njih u periodu kada nisam imao adsense. I sada vec 2 i po godine imam adsens ali i dalje imam strah da ce ga kad tad ukinuti i da ce nac nesta sto nije dobro ili da mi nece ni rec sta ne valja i da ce mi ugasit racun. Moja paranoja ide toliko daleko da ne trazim isplatu 10 mjeseci i da onda prije nego zatrazim isplatu poskidam sve reklame sa svojih sajtova i tek kad mi legne isplata vratim reklame na sajtove.

Kažu da se svemir pobrine da ti se ostvati ono o čemu previš rezmišljaš. Radije se upusti i zamišljaj 500 eura dnevno na svom adsense računu pa će se svemir potruditi da to ostvariš :slight_smile:

Ne salim se zbilja me straa. Kazem ti ja 2-3 mjeseca ne drzim adsens dok mi ne isplate cek i dok u banci obave provjeru ceka i tek kad pare legnu na racun u banci ja vratim adsens. Nije to zajebancija, gubim brdo para zbog paranoje znate li ikakvog psihologa online da mi pomogne?

Čudi me da su ti uopšte odobrili novi račun na ime majke ako su vam adrese prebivališta iste.

Nije isto prebivaliste

Pa šta se brineš, ako zarađuješ solidnu lovu, znači da ti te stranice vrijede, danas ima stvarno puno mreža za oglašavanje. Mislim znam kak ti je i ja sam tak nekad mislim, ali zato razmišljaj, da sada ak si zaradio 1000 eura ovaj mjesec, ne gledas di ces ih potrositi, nego kak da iduci mjesec zaradis 2000 eura, stavi si neku granicu do koje oces doci. tipa 3000 eura, štedi nekoliko mjeseci i onda pokreni nešto šta ne ovisiš o google ili nešto što nije vezano za internet. Jednostavno ulaži u druge stvari da kada ti jedna propadne, oke imaš druge :wink:

Predlažem terapiju 3 litre piva dnevno = 5 € = cc 100 domaćih klikova

pivo ne pijem al zato vinjak derem

A zašto ne dišeš novac mjesečno?

moja logika je da oni prije svake isplate provjeravaju sajtove i da ce mi kad mi sve isprovjeravaju naci da sam spomenu ■■■■■ a to je kakano i to se ne smije ili tako neku banalnu glupost pa me banovat ili mi reci da ne smijem stavljat oglase ispod naslova clanka a to milioni rade. I tako ja vjerujuci u moju logiku koja je nidje veze svaki put prije nego zatrazim isplatu sve te oglase poskidam i tek kad su pare na racunu u banci stavljam opet oglase. Vecina nas ima teoriju kako gugl funkcionise i ja imam svoj trip o guglu pa ga ceram. Skinuo sam oglase 26 aprila i vraticu ih tek oko avgusta najvjerovatnije. Mnogo perioda bez zarade od adsensa.

Džaba ti je skidanje oglasa kad google zna gdje su oglasi stajali za svaki dan u proslosti, drzi se pravila igre i ne brini. Neki kazu da su i svemirci među nama.

Nisi li pomislio da upravo time privlačiš Googleovu pažnju na sebe i da će te baš zbog toga ići provjeravati?
Zaista vjeruješ da Google provjerava sajtove samo u tom periodu?
I da Google ne zna gdje si i kako imao oglase?

Poštuj pravila i informiši se o eventualnim izmjenama, tako da nemaš problema onda.

Kad sam pročitao naslov teme, već sam pomislio na paranoju o narušavanju privatnosti od strane Google-a :smije:

Ognjeni :zub:

ja sam siguran da gugl provjera sajtove i prije isplate, ali mislim da to botovi rade pa da oni ne prepoznaju dje se nalaze oglasi a da kad isplacuju manuelno provjere sajtove. meni ctr ako nije ispod naslova clanka bude 0,3 i ne isplati mi se da ih ne stavim ispod naslova dje ctr 1.3. toga me najvise strah da ce im zasmetat sto su oglasi ispod naslova mada masu sajtova tu drze oglase.

liči :smiley:

hahahahahahahahahaha
e Google sve vidi i sve zna, kao u filmu Matrix.
a inace google je prisutan kao na ovoj mojoj avatar slici :slight_smile: