4 dana akcija: 50% OFF na sve Web i VPS hosting pakete

Pozdrav forumaši,
Kao što sam najavio prije nekoliko dana, ove godine #BlackFriday i #CyberMonday by CROWEB.HOST donose čak 50% popusta na sve web i VPS hosting pakete. Popust vrijedi samo za registrirane korisnike (guest checkout neće biti moguć) i to u periodu 27.11.@00:00 - 30.11.@24:00.
Prilikom naplate (checkout) iskoristite kod CROWEB2015 i gotovi ste - popust ostvaren :smile:

Web Hosting paketi - https://www.croweb.host/shop/index.php?route=product/category&path=59
VPS Hosting paketi - https://www.croweb.host/shop/index.php?route=product/category&path=61

Kako bismo izbjegli suvišna pitanja:

  • Naplata: PayPal, Skrill, Sve vrste debitnih/kreditnih kartica, uplata na bankovni račun
  • Aktiviranje odabrane usluge je max. 24 sata po evidentiranoj uplati
  • Prije nego što se odlučite za kupnju, ako imate u planu hostati ne baš dozvoljen sadržaj pročitajte Terms i AUP.
  • Kod izbora VPS plana, možete u napomeni navesti željeni ISP (imamo u ponudi Amis Telekom i Metronet telekomunikacije). Kvaliteta i brzina su iste, imamo SLA od oba providera.
  • Ponuda je ograničena i na broj korisnika, ne radimo overselling i ne pretrpavamo servere. Ukoliko još niste registrirani požurite, besplatno je :smile: i ne brinite: nećete dobijati neželjene mailove od nas, kod nas je 0% tolerancija na SPAM.

Za sva dodatna pitanja PM ili https://www.croweb.host/contact
https://youtu.be/t5sujGZR7XM

Happy Shopping :smile:

1 Like

Akcija kreće noćes u ponoć i završava u 30.11.2015 23:59
Promo kod: CROWEB2015

@admin, lock please :smile:

1 Like

Web hosting paketi već od 12,5 kn / 1,64 € mjesečno!
Besplatan SSL certifikat uključen uz svaki hosting paket, besplatne domene uz Web Advanced i Web Ultimate.

VPS paketi od 125 kn / 16,4 € mjesečno!
Besplatan SSL certifikat i domena uz svaki VPS plan, kao i rDNS. Hrvatske IP adrese, mogućnost izbora ISP, unlimited bandwidth, KVM i OpenVZ virtualizacija, više od 80 Linux OS spremnih za instalaciju.
https://www.croweb.host/shop/

Akcija traje do ponedjeljka, 30.11.2015 @23:59

1 Like

za ssl treba unikatan ip za web sajt, jel zasebni ip besplatan uz shared host?

Pozdrav!
Nije točno da treba unique IP za SSL website. Naši administratori odrade sve nakon propagacije domene: generiraju CSR, riješe validaciju domene, instaliraju naručeni SSL i CA. Ako treba riješe i .htaccess da se stranica uvijek korektno učitava kao SSL website.
Dodatna IP adresa nije besplatna, može se dobiti na zahtjev. Cijena je 3 € + PDV mjesečno (govorimo o hrvatskoj IP adresi).

Akcija završava danas u ponoć, tko je jamio - jamio :smile:

@ControlEng to je nesto novo da ne treba dedicated IP za “ssl-at” website? Imas vise SAN-ova na ssl-u? Drugacije ne vidim kako bi mogo rjesit. Ako moze pojasnjenje.

1 Like

@in4hr
Poštovani,
Mladi ste, imate vremena za naučiti :smile:
Kupite hosting kod nas pa ćete vidjeti kako to ide. Pojašnjenja nisu bila tema ovog topica. Najljepše bih Vas zamolio da ne spamate temu koja ionako završava za par sati. Kako rekoh - tko je jamio, jamio je :smile:
@admin još jednom molim lock. Hvala.

@ControlEng joj Slađane, nemoj mi prodavati te djecje fore i spike.
Pitanje nisam postavio iz razloga jer zelim omlovazavati temu ili nesto drugo, vec me cisto ljudski zanima.

Ali evo da tebi i drugima pojasnim:

  1. Svaki SSL certifikat zahtjeva dedicated IP adresu, osim ako se radi o multidomain SSL-ovima koji imaju u sebi više SAN-ova (mogucnosti dodavanja vise domena) i to onda funkcionira na 1 dedicated IP-u. Takvi certifikati su u pravilu po 80-100 dolara s ukljucena 2 SAN-a a za svaki dodan SAN se placa dodatnih 30-40$

  2. Moguce je dati i SSL na hosting accountu drugim korisnicima, ali to onda nije pravi SSL vec server shared SSL (dakle na razini servera) i korisnik ne dobija SSL na hostname-u vec na shared hostnameu tipa https://host.ext/~username

Zakljucak? Hvala na odgovoru, znao sam ga i prije postavljanja pitanja, a ovime si pokazao nivo i stil komunikacije. Mozemo bit konkurencija, ali neki nivo se mora zadrzati komunikacije. Svako dobro.

1 Like

Stvarno ne razumijem potrebu da budes ‘svakom loncu poklopac’ spamajuci teme i kompletan forum svojim linkovima i ponudama. Ovo trziste je slobodno, svi imaju mogucnost ponuditi nesto. Pridrzavajuci se pravila kulturne komunikacije nikad niti tebi niti bilo kome drigom nisam upadao na teme i clanke koji nemaju veze s inicijalnom temom. A ti jesi i to uporno cinis kako meni, tako i ostalim. Kao sto sam rekao, nasa akcija je zavrsena. Ako te bas zanima tehnologija koju koristimo mogao si poslati mail ili PM. Ako nešto ne znas, potrudi se pa nauci. Nase razine nisu iste (bar ne u ovom poslu). Ti si reseller a ja to nisam. Ti reklamiras CLOUD hosting (da, pises ga velikim slovima) a ja sam orjentiran na vlastitu tehnologiju, posjedujem vlastiti datacentar, vlastite (fizicke) servere, vlastitu Cisco mreznu infrastrukturu + koristim 2 vodeca ISP u Hrvatskoj.
U konkretnom slucaju koji je vezan za korektno instaliran SSL certifikat bez dedicirane IP adrese postoji jedna magicna kratica, pise se SNI. Ako do sad nisi cuo za to, odi zguglaj naci ces odgovor.
Neznanje stvara nepovjerenje.
Ugodan dan svim clanovima foruma.

1 Like

Server Name Indication su osnove osnova i cudi me hoster koji ti ne zna :smiley: Jedino kod koristenja SNI-a se otfrlji XP i starije od IE8 jer ne podrzavaju, ali ono necemo sad zbog pretpotopnih stvari kociti napredne implementacije. Ugodan dan takodjer :smiley:

1 Like

Kolega, postoje hosteri i ‘hosteri’.
Moje pravilo: struka uvijek na prvom mjestu. Dosta za danas, odoh na pivu :smile: