Adsense help - isplata

Da li je moguće potražiti zaradjeni novac od adsensa pre nego sto oni na kraju meseca posalju
Zaradio sam preko minimalnog limita pa me interesuje mogu li zatraziti isplatu

Ne moze. Zna se kada je adsense obracun i nema tu trazenja nicega, novci se salju oko 23. u mjesecu. Ja sam bas jucer isao dignut novce za prosli mjesec.

meni jos nisu obracunali

Onda samo cekaj. Uglavnom, tu ne mozes nista, isplate kada isplate, mozes jedino cekat.

@drmrgood e ja danas dobio ček, kada bi trebala biti isplata ako u ponedjeljak idem do banke ? :smiley:

Ne bi znao jer primam to preko WU .

Odmah, banka isplaćuje s ceka, al je paprena provizija, koju mogu potrazivat i poslje…

Ako je ček do 200€ dobiti ćeš odmah lovu na ruke. Ako je iznad, trebat ćeš uplatiti nešto sitno (10KM =40KN) za provjeru, i dati im ček te sačekati 15ak dana da lova legne na račun.

Ako je ček iznad 300€ izgubiti ćeš dodatnih 50€ što uzimaju strane banke proviziju.

Najbolje ako možeš otvori devizni i poveži ga sa google-om

Ako ti je prvi cek, ili ga prvi put dizes u odredjenoj banci vjerovatno neces dobiti novac na licu mjesta.

Tako je slucaj bio kod mene,radi se o UniCredit banci.Otvorio sam devizni racun, i predao cek na provjeru te platio proviziju odmah 5€ (10KM), te sam nakon 20 dana imao novac na deviznom racunu.

Teta na salteru je rekla da ce samo prvi ,eventualno drugi ,cek ici na provjeru te kada oni vide da je sve regularno da ce mi onda isplacivati novac odmah.Ne znam da li je to istina jer mi AdSense racun stoji, nisam nista mjesecima podigao.

već dugo koristim wu, ali dok su mi stizali čekovi, pa čak i prvi ček, nikad nije bilo problema kod isplate odmah, samo si banka uzima određenu proviziju i svaki put skeniraju ček i osobnu. nisam imao kod njih otvoren nikakav račun. erste banka.

Nije prvi cek, prva isplata mi je bila preko ceka pa sam cekao mjesec dana da provjere ga i provizija je bila nekih 2% , podesio sam na devizni racun sada…

Hvala.

Kakve su provizije na isplate direktno na devizni? Do sada sam imao super iskustva sa isplatama na čekove, no problem je bio kada sam jednom tražio isplatu u eurima - morao sam platiti veliku proviziju :(. Evo sada više niti ne mogu dobivati nego u Eurima :frowning: … razmišljam preći na bankovne doznake, ali to je uvijek bilo najskuplje kod svih koji su tako slali novce.

zorantu , jesi ti iz Hrvatske ?

Cao,za adsens jeli treba kartica za dignut novce?i taj cek jeli on dode na kucu?

Da iz Hr sam.

Likovi456, da čekovi ti stižu doma na adresu u sandučić i da moraš imati karticu deviznog računa da ti u banci mogu prebaciti novce kasnije na devizni. Vjerojatno ćete tražiti provjeru čeka za prvi put i to ćeš platiti 20kn u PBZu (ali i ako je ček veći od 200 eura misli). Ja ne plaćam ništa već dugo u PBZu. No eto prošle godine sam tražio čekove u eurima (kad se to moglo mijenjati) i par dana kasnije nestalo sa računa nekih 50ak kuna mislim. Jednostavno ta banka iz koje dolaze čekovi u euro iznosima naplačuje veliku proviziju, a banka iz USA koja je slama čekove u USD nije naplaćivala ništa.

@zorantu, ne shvacam zasto ne koristis WU isplatu ? Kakvi cekovi i banke ?!

Jednostavno jer na čekove u USD-u dobijam 100% iznos - nemam nikakvih troškova. A i od nekih 200eura mjesečno od prije 2, 3 godine došao sam do 100eura GODIŠNJE :frowning: - pa mi žao izgubiti svakog centa.

Na WU isplati nemas niti lipe troska.

Nemoguće! Dobiješ sve kada odeš na poštu??? Ak je to istina idem poništiti ovaj ček koji sam dobio!

Naravno da je moguće, jer Google snosi sve troškove transakcije, ti dobiješ točno onoliko koliko si zaradio.
P. S. Nemoj ponistavat cek, nego ga podigni, a u Google sucelju promijeni nacin isplate na WU.