Pa jesi ga vidio? Još nisi… 
Evo, jos jedno pitanjce u vezi google adsensa:
Ja sam na svoju grooooooooznu stranicu stavio oglase i nakon 2 sata se ulogir’o u svoj racun i vidio da imam 2 klika, ali mi je lova bila na 0,00 USD!
Treba li to tako biti ili…?
[quote=“jujo”]Evo, jos jedno pitanjce u vezi google adsensa:
Ja sam na svoju grooooooooznu stranicu stavio oglase i nakon 2 sata se ulogir’o u svoj racun i vidio da imam 2 klika, ali mi je lova bila na 0,00 USD!
Treba li to tako biti ili…?[/quote]
Aj nemoj za svaki k**** postavljat pitanje…imas google…
I imas forume na eng koji se bave adsenseom…
Ne smijem pitati?
Ovaj forum tome sluzi!
[quote=“jujo”]Ne smijem pitati?
Ovaj forum tome sluzi![/quote]
Sve ti vec pise !
[quote=“jujo”]Evo, jos jedno pitanjce u vezi google adsensa:
Treba li to tako biti ili…?[/quote]
to je vjerovatno jer si ti kliknuo na te reklame.
Nisam!
Prijatelj mi je!!!

bok svima evo do sada sam koristio adsense za pretragu jer nisam imao sajt na engleskom jeziku sada sam napravio jedan sajt na engleskom!E moje pitanje glasi šta sada moram napraviti da dobijem mogućnost oglašavanja na toj stranici?pošto već imam račun kod googla nema smisla raditi drugi…da im se javim ili’?
ne moras nista raditi sem postaviti adsense kod na stranice.
Naravno ako imas account? a kazes da imas
ja neznam dali sam ja glup ili ja taj kod nemogu pronaći u svom accountu!Imam kod za prezraživanje ali za oglase nigdje!
Odobren ti je korisnički račun za AdSense for Search, zamoli ih da ti odobre i AdSense for Content.
to majstore, webmajstore …palac dolje burzi, nezaposlenost i radu za “gazde”, živija Google, jedva čekam da osnuju stranku …i ne zaboravi platit porez
u Tvom slučaju nešto manje od 250 USDA … ![]()
adsense cek jos nije stigao i vec sam pomalo zabrinut
,jel ima jos tko da mu nije stigao cek
koristim obicnu dostavu(mislim da je ovo prvi i zadnji put ne isplati se toliko cekat zbog tih
120 kn )
Uzmi si Secure delivery… cek stigne za 2 dana, nema nikakvog rizika…
[quote=“crowebmaster”]adsense cek jos nije stigao i vec sam pomalo zabrinut
,jel ima jos tko da mu nije stigao cek
koristim obicnu dostavu(mislim da je ovo prvi i zadnji put ne isplati se toliko cekat zbog tih
120 kn )[/quote]
nije ni meni stigo… trebo bi svaki dan ti stic… inace uvjek dodu oko 20… dan gore dolje
Meni stizali do sad izmedu 5 i 15 u mjesecu, nikada ovako dugo…
Da nije neko sranje, s obzirom sad na “žiro devizne” račune?
Mislim da cu od sada koristit samo secured delivery ,dugo mi je cekat ovako,
meni je uvjek dolazio oko 10 u mjesecu sad još nista… znaci cjeloj hr nesto kasni… valjda su vidjeli da hrvati malo previse varaju pa nas sad malo nerviraju…
120 kn za brzi transwer … a koliko su to vasi cekovi veliki kad se olako rijesavate jedne dobre dnevnice …
A da li je vama, koji koristite secured delivery, stigao?
Da, ali prije 20-ak dana ![]()