AdSense: Western Union račun zatvoren? Kako do novca?

Bio danas u Erste banci, uzeo podatke, valjda ću imati više sreće…
Nego da nije možda problem ako mi tamo pod Settings / Payments profile name / piše ime i prezime sa ŽĆ kvačicama a kada upisujem podatke računa onda moram upisati bez tih kvačica kao ZC… Pa da se možda to ne poklapa? :thinking:

upiši podatake tačno onako kako ti piše u IBAN instrukcijama. Ja na primer u svom prezimenu imam “ić” a u adsense piše “ic” na podacima za bankovni transfer novca

1 Like

Da kada, upisujem bankovne podatke nemoguće je upisati npr, ŽĆ jer ga automatski blokira pa moraš napisati ZC, međutim u adsense mogu upisati ŽĆ i možda se tu onda baš zbog toga ne podudara, izmjeniti ću to da svuda piše jednako…
Jer više mi nema logike gdje bi drugdje bila greška, pa nisam valjda toliko blesav da ne znam prepisati onih par stavki za upisati račun u postavkama…

Evo čim sam unio novu karticu pojavila se obavjest: Automatic payment pending: Wire transfer to bank account • • • •
:pray: :pray: :pray:

1 Like

Bio sam rekao još na početku što točno treba. Ne pale nikakve kartice nego samo bank account i to ne od virtualnih banaka nego bank account otvoren u onoj zemlji koja je podešena u Adsense postavkama kao tvoja adresa prebivališta.

Pa tako i je od početka, zato u banci kažu da ne znaju gdje je nastao problem…

Update.
Agonija čekanja AdSense isplate nakon tri mjeseca je konačno završila, sada kada sam promjenio drugu banku, drugi dan novac je sjeo na račun. Odoh sada do knjigovođe da sredimo i porez pa onda konačno mogu to i trošiti…
Hvala svima na savjetima!

3 Likeova

Drago mi je da se avantura završila :grinning: Sad sam sebe počasti

1 Like