Može li mi netko objasniti ovo - jučer 12 klikova i zarada 0,03 eura, danas 13 klikova i zarada 1,18 eura. U redu, ajde, danas je došao netko novi možda, ali nije mi jasno ovo jučer. Ispada da mi je 9 klikova NEPLAĆENO? Kako i zašto?
Vjerojatno su plaćeni ali je cijena tih klikova bila debelo ispod jednog euro centa.
ma nija ih nerazumijem jučer sam zaradio na 2 klika 0,57eura
danas 0,12 na 10
Koja debilana. Ovo treba zabraniti.
Vjerojatno mu nisu priznati . npr neko klikne na oglas i cim se otvori site taj koji je kliknuo ugasi prozor.
Probajte si izračunati koliko košta ovaj klik (na žalost, nije fotošopirano):
[quote=“trnac”]Probajte si izračunati koliko košta ovaj klik (na žalost, nije fotošopirano):
http://www.crvi.net/download/ultra_krljavi_klik.jpg
[/quote]
Nista cudno…to je svakodnevnica, ali mogu reci da je zadnjih 10-ak dana adsense se puno popravio, mogu reci duplo bolji nego prosli mjesec.
To je hrv ads. Ja na stranom znam imati klik i po 1euro. Nebo i zemlja.
… pa čak i po 4 € u nekim branšama. (strani)
Pa CPC je vec danima na HR oko 0.1€ na igrama 
Dao bog da ovaj ko kod je odlucio platit kampanju takvu to radi i u 4. mj 
Sad cu to urokat s urokom cim blejnem. Ili nije takav?
[quote=“Nosf”]Pa CPC je vec danima na HR oko 0.1€ na igrama 
Dao bog da ovaj ko kod je odlucio platit kampanju takvu to radi i u 4. mj 
Sad cu to urokat s urokom cim blejnem. Ili nije takav?[/quote]
Zahvali Panasonicu 
Nadam se da će ovako ostati, cpm je 0.3, nikad bolje 
Eto stize tebi tih zeljenih 0.3€, mada mislim da ovo nece dugo.
Mogu reci da ovaj CPC (0.05€) odavno nije bio ovako visok, mada ja i dalje imam isti CTR, oko 0.3%, pa CPM nije nesto, ali puno bolje nego sto je bilo ![]()
Gledam malo prošle godine, 6-7 mj. budu još bolji. Mislim da je ovo panasonic malo poremetio ritam sa velikim klikom. Kad oni odu mislim da neće puno pasti jer će doći drugi na ljeto, turizam i to.
Mislim da ljudi koji vode kampanju za panasonic, uopste nemaju pojma koliko se krece cijena klika, njima je prihvatljiva jer svi znamo koliko placaju CPM kampanje na velikim portalima.
I ja sam imao obecanje da cu dobiti njihovu kampanju za BiH, al ocito su me izlevatili, jer kampanja je vec nekoliko dana online.
Očito da nemaju pojma jer da stave klik za jednu lipu više od najskupljeg klika dobili bi posjete. Oni stavljaju cijene 10 puta više od prosjeka. Dobro za nas, da je ovakvih više.
CPM je 1.6 ![]()
Ali LUDILO.
Znam da je ******* al zivotavam, sad pisat trncu da editira postove, dodju li agenti i skuze da nas ne moraju potpomagat financijski sve, ode kvragu ![]()
lol
[quote=“Nosf”]CPM je 1.6 
Ali LUDILO.
Znam da je ******* al zivotavam, sad pisat trncu da editira postove, dodju li agenti i skuze da nas ne moraju potpomagat financijski sve, ode kvragu 
lol[/quote]
Ma da oni gledaju i ucestvuju u ovom forumu znali bi kreirati pravu cijenu.
Kako znate da je Panasonic? I ja sam se iznenadio zaradi u posljednjih par dana.
Mislim da vecina tu zna napamet tih 17 oglasivaca na HR Adsensu ![]()