AdSense zarada općenito

imam jedno pitanje, u izvješćima mi piše da sam u rujnu zaradio više od 70 eura, ali u povijesti plaćanja mi piše da sam zaradio oko 40. jel itko zna zašto je tako, i u čemu je problem?
i još me zanima gdje moram zatražiti isplatu. napravio sam svih 5 koraka za isplatu, osim što nisam upisao porezne podatke jer ih google ne zahtjeva.

Evo da spomenem, svi cete vjerojatno ljepo se danas iznenadit, naime eCPM mi je trenutno za HR 3.3€ tak da sam sokiran s 2.5 vecom zaradom dosad danas nego inace. Vjerojatno je neki novi advertiser usao i ljepo financira klikice :slight_smile:

poz svima, jedno pitanje jeli vam zaracunata zarada za 11. mjesec ? meni jos nije ? zasto ?

na webu sam oko cca. 5-6 god a zaradio sam max. 400 eura sad sam za ovaj mj. na jednoj stranici zaradio 10 eura i nesto centi valjda krene na bolje …

A što nemaš ti ono web firmu od 67 radnika + tvoja obitelj ako se dobro sjećam, jedan dan si imao na etargetu 150 kn do 17 sati kad je bilo ažuriranje, nisi valjda bankrotirao od tada…

nisam ja bankrotirao ja kazem koliko sam na adsensu zaradio do sada … otprilike

Well, sorry što ti moram reć, ali u 4 godine 400€… loše … :slight_smile:

Daj, budi nježan. :wink:

Zato na etargetu nije loše

[quote=“trnac”]Zato na etargetu nije loše

http://www.webmajstori.net/forum/showpost.php?p=191334&postcount=56
[/quote]

bas steta sto je ugasio taj dobrostojeci forum.

Ma lako njemu što je propao taj forum, ima on firmu od 70 ak ljudi + obitelj radi tamo.

Haha dobro si ga ulovio, bas sam se zapitao u cemu je caka i kako sa tim gsmom moze zaraditi toliko dnevno.

Samo da pitam, kako znate koja vam je cijena klika? Zar ne zavisi zarada tog klika od toga dal će onaj ko je kliknuo nastavit gledat taj sajt, naručit katalog od njih, skinut nešta sa njihovog sajta…

ej sta nisi u jednom od svojih postova ( a imas ih puno) ljepo rekao svima jebite se, i rekao da se vise neces vratiti dok ne zavrsis faks ?

Cjena klika je cjena klika, to je ona cjena koju je oglasivac postavio da se bori na adwordsu sa drugima, za odredjenu kljucnu rijec i kao takva ne ovisi o vremenu provedenom na siteu ili kupljenom proizvodu.

Znam da ja nemam puno postova ovdje, ali ne volim ljude koji psuju i tako se ponasaju na forumima.

Pozdrav

E, kakve su vam cijene lately?
Uopce se vise ne logiram u adsense, na ovim hr sajtevima, pozlilo mi je zadnjih par puta.
Oko 1 cent po kliku, ako ne i manje imam, pa sad - jel to izoliran slucaj?

thnx

[quote=“Nosf”]E, kakve su vam cijene lately?
Uopce se vise ne logiram u adsense, na ovim hr sajtevima, pozlilo mi je zadnjih par puta.
Oko 1 cent po kliku, ako ne i manje imam, pa sad - jel to izoliran slucaj?

thnx[/quote]

Nije izoliran…ne brini vecini je tako na domacim stranicama :wink:

Posto ovaj novi interfejs omogucuje da vidis kako koji tip reklama zaradjuje (CTR,CPM), primjetio sam da su kod mene najgore one tekstualne (Text), dok su Rich Media najbolje :smiley:

Uvjek padne poslije nove godine, ima nekih razdbolja boljih i gorih.

Je, sam sto je pao prije nove godine, i jos pao nakon nove.
Za suicid, majkemi.

US klikovi: 0.7€
(tu nije bilo pada)
HR klikovi: 0.007€

Za ubit se, ozbiljno.

I ja sam primjetio drastičan pad zarade, cca 1 cent po kliku.

Smješno je da sam bolje zarađivao i brže skupljao lovu za ček, dok je portal imao duplo manju posjećenost nego sada.

Čak razmišljam, ima li uopće smisla za takvu lovu držati adsense na portalu i u bescijenje davati oglasni prostor. Jedino, ako se čekaju bolja vremena…

Skoro sam i ja postavio Adsense. Radi se o sajtovima na srpskom jeziku.

Imao sam u početku sa 2-3 hiljade prikaza 2 klika!

Jedan je bio 0.06, a jedan 0.01€!

Poludeo sam baš, doduše pretpostavljao sam da će kasnije biti bolje…

I evo juče sam imao 2 klika, oba po 0.13€!

Nadam se samo da ću nastaviti tako ili makar približno tome :slight_smile: