A sta ce se desiti ako ne dostavim podatke za isplatu, da li automatski salju onaj ček?
Ne bih otvarao racun samo zbog ovog jer zasad to ide sporo, treba 3-4 mjeseca da se prebaci prag za isplatu
Pa sve dok ne dodaš račun, oni ti mjesec za mjesec dodaju na iznos, kao i prije.
u bih ne moras imati devizni da bi primao uplate iz inostranstva … raiffeisen i sparkasse banka, na tekuci racun se mogu primiti devize, automatski se pretvaraju u KM
za tekuci racun se moze generisati IBAN broj … ako imas racun odes u poslovnicu i zamolis ih da ti daju instrukcije za primanje novca iz inostranstva … ako ti daju taj papir znaci da se mogu devize primati
Cudan RPM za Srbiju.Ma ako ces samo imati zaradu od adsense a raditi mnogo nemoj ni pocinjati ozbiljno.Non stop neka nova pravila i treniranje strogoce a zarada smejurija.
Meni sad bolji CPC ima Hrvatska od Srbije i Bosne
Naravno kad je kod nas €
Da li to onda znaci da hrvatski oglasivaci bolje placaju za oglasavanje?
Hrvatska je uvijek imala bolji CPC…
Da uvek je imala bolji od Bosne i Srbije.Kako što je rekao u svom postu @Olaf . Sada pogotovo jer su prešli s kune na euro!
Znaci uz male gramaticke izmene na hrvatski jezik uz pomoc AI i nichu koju radim,moglo bi se i za hrvatsku raditi sa novim sajtom.Mozda i zakupci banera bolje placaju.
Pazi svi oglasi se vrte (još uvek) od adsensea na principu presonalizovanih (ličnih) oglasa to jest, ono što posetilac na netu traži i gleda takvi će mu se oglasi prikazivati.
Tako da menjanje jezika na bolji hrvatski neće ti mnogo pomoći. Naravno zavisi i niche sajta kojim se baviš jer nije isto imati sajt o kriptovalutama i o zadruzi ili na primet velikom bratu
Ne cilj je bas hrvatsko trziste i posete na sajtu ce biti od strane stanovnika iz Hrvatske.
Je l vazda Januar zezao jer je pocetak godine ili? cak mi i ctr jedva 3% prolazi
Hiljadu puta rečeno januar je uvek kod publishera loš advesteri malo smanje reklamiranje i CPC
Meni je od prvog do sada prosjek 0.02 CPC. Ali kao što rekoste, januar je svaki takav.
Na ovom forumu zna biti samouvjerenih izjava koje nisu nužno točne.
Na nivou cijele prošle godine imam bolji CPC u Srbiji nego u Hrvatskoj.
Sve ovisi o niši i oglašivačima/kampanjama u toku godine/sezone.
U 2022-toj sam imao isti CPC.
Uzorak je više nego reprezentativan.
I za primjer kod mene je CPC ovaj mjesec cca 0.08
Kod mene je 0.08€ za HR i 0.11€ za RS, zadnjih 30 dana.
Kod mene je 0.11 za USA tako da je to super
Mrtva Hrvatska na 0.03e, Bosna na 0.02e Dobar dio zarade s jednog krs sajta, pa vjerovatno zbog toga
Kod mene isto tako kao kod tebe. Uglavnom 2 centa, ili 3 centa, sve ostalo je fantazija