Adsterra Network - iskustva?

https://adsterra.com/

Danas sam dobio ponudu za suradnju pa me zanima da li netko već surađuje s njima i kakva su iskustva?

Vjerojatno još jedna od mnogih mreža koja nudi agresivne pop-up i interstitial načine oglašavanja.

Ja suradjujem s njima. Sto se tice popundera, najbolji su. Doduse, ja imam stranicu s igricama pa ne znam koliko je to mjerodavno,ali njihov popunder mi donosi puno vise nego ad4game ili epicgameads popunder.

vec neko vrijeme dobijam ponudu za suradnju od njih, pa me zanima da li si ti vec suradjivao s njima (jer vidim da si dobivao ponudu od njih), ako jesi mozes li podijeliti svoje iskustvo s njma?

Evo ovako: Znaci na otprilike 2000 pregleda ja zaradim,kako koji dan,od 15-30 $ . Isplata mi ode na paypal svakih 15 dana i to odmah,znaci nema onoga da se ceka 30 dana pa tek onda isplata. Recimo novac zaradjen od 15-30 11. bio je isplacen 1.12 na paypal.

hvala na brzom odgovoru, da li ti je sajt na stranom ili “balkanskom” jeziku, to je vjerovatno zarada od popundera kao što si već bio ranije naveo, za moj tip sajta popunder bi bio totalno odbojan, oni navode da google dozvoljava njihove oglase sa adsense, ne znam koliko je to pouzdana tvrdnja

Ja sam koristio jedno vrijeme adsterra reklame, popunderi su dosta dobro plaćeni, a sami oglasi na stranici katastrofalno. Imaju limit za isplatu 100$. Za balkansko tržište samo na popunderima se može nešto zaraditi, ostalo 0 bodova.

Da li prihvataju adult sajtove ?

Baš to i mene zanima

Prihvataju, testirao i proverio… Samo moram da kažem nisam sigurna kako je kod ostalih ali za strani trafik kod mene očajno plaćaju, mora da je razlog adult sajt. 2k impresija jedva izvukao 2$… CPM prosek 1.1$…

@FantomSlobode , sajt je na engleskom sa flash igrama.

Samo da javim da se adsterra pokvarila. Dnevno dobijem manje od 10 dolara. Kad sam lika iz adsterre pitao di je problem, kaze da im je jedan oglasivac otkazao i da ce za par dana sve bit u redu. Ali proslo je vec 10 dana i stanje se ne popravlja. Tako da se vracam na ad4game ili adcash. Samo cu sacekat minimum za isplatu od 100 $ i bye bye,vise me nece vidit.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey