Američki izbori uživo

za koga navijaš?

Ja prvi put glego prije 4 godine na cnn, i svidjelo mi se kako pokrivaju i grafikoni njihovi i ostali vizuelni dio i čini mi se da najbrže dobijaju informacije. eo upaljen mi cnn i ove godine. uglavnom zanimljivo ko utakmica. pokušavam da ne pratim politiku, ali američki izbori mi zanimljivi.

1 Like

jesu zanimljivi, kod njih se nikad ne zna … sjeti se samo kako niko nije vjerovao da ce trump pobijediti

Spava mi se, a cekam bar neki rezultat prije spavanja. Toliko su navalili na svim kanalima na ovog Trumpa, da im vise nista ne vjerujem na prognozama.

PS.
Btw. posto skoro nikad ne gledam tv, bas je zabavno gledati reklame. Ove Apple reklame rasturaju, stvarno imaju stila. Sad pustili Xiomi, bas ono treca liga. Vidi se ko rules :sunglasses:

ma nisam ja to tolko pratio, no ko npr osminu finala LŠ, no bio budan tu noć i kako se zakuvalo postalo ko utakmica 4-4 koja je otišla u penale.

meni je nevjerovatno da nema nekih zeru mlađih kandidata. ovo su đedurine. ne vidim smisao i logiku da predsjednik ima više od 60 godina. moj ćaća stariji od 60 se zdušno slaže sa mnom.

ja mislim da će tramp pobjedit, mislim čisto neka prognoza utemeljena ni na kakvim osnovama i saznanjima, no čisto nako. nekako mi se čine demokrate samo glasnije, ne brojnije.

1 Like

Ispricavam se sto kvarim temu, vraticu se na topik, al dok traje blok reklama, evo je mnoogo dobra

A i ova. Sjajna. Imal ovo na Al Jazeri isto? :grin:

1 Like

trump vodi na floridi 55-45!? hahahaha

Kako bi volio da dobije, mada u ovom slucaju razlika u vodjenju drzave nece biti neka osim ako biden ne odapne pa sherif iz Californije preuzme drzavu onda- kukala im majka

Haa? Ovdje samo Kentaki, Georgia, Vermont i S Carolina objavili.

I non stop ponavljaju da Trump nece htjeti priznati poraz

PS.
Evo ga. Ali okrug po okrug, ko zna kad ce biti konacni rezultati za Floridu

na al dzaziri? Suludo mi da nesto napadaju Trumpa na taj nacin kad se zna ko razbija, pali i unistava bez obzira na rezultate

gledam na part mjesta i razlicito nesto prikazuju pff

EDIT: sad gledam ipak sleepy Joe vodi na floridi i to fino… GA potpuna dominacija

Jok, gledam njemacku TV, vise kanala, ali svi su strasno uzbudjeni cak i na Kentaki ih streca sto je Trump dobio. Veli za glavni ARD kanal reporter iz Vasingtona, kojem je ovo 10. put da prenosi izbore, “kad bi mogao i 100 izbora u nazad da gleda, ni jedni mu ne bi bili ovoliko bitani koliko ovi” (kraj citata).

Btw. ko je od vas gledao dva duela Trump vs. Biden?

ma ne zna se na floridi još ništa. eno dole u majamiju baš malu razliku napravio bajden, a hilari ubila na prošlim.

gledajte na cnn stvarno dobro vode, pogotovo za floridu dobro objašnjavaju

ja nisam. ne mogu ih slušat

Trump ako ne dobije floridu izgubio je sigurno… a s druge strane i ako dobije nije nista zagarantovano…

ja sam gledao djelove prvog… zali boze vremena. Moram reci da sam se debelo razocarao u Trumpa… necu reci da sam navijao ali sam ocekivao dosta bolje- ono je bilo na nivout 10-godisnjaka bukvalno (to se od njega i ocekuje otprilike al da bar bude zanimljivo kao sto je bilo protiv Hillary)

Bilo je zanimljivo one stranacke debate kad je Tulsi unistila Kamalu. Ja sam mislio ovo je politicko ubistvo… sta ocekivati posle ovoga. Znaci napala ju je cinjenicama i ova nije imala nikakav comeback kad je sve to istina i sve sto ljudi otprilike znaju… i evo sad Kamala ce biti podpredsjednik- a kao individualac ima najvise “crnih” zivota na dusi u citavoj USA

Drugi duel je bio znatno zanimljiviji. Ja sam pogledala oba . Imas li utisak da se Trump ponasao potpuno nemoguce? Kao slon medju porcelanom bas. Ali ja nisam imala utisak da je Biden bio bogzna bolji i pristojniji. Prosto ima manje snage, ali mu nije falilo na uskocicama tipa “najgori predsjednik ikad”, “shut up”, i tako to, a s druge strane sadrzajno cjorak. I smetalo mi je kod Bidena ono obracanje kameri, smeta mi kad se neko svjeze izoperise da ga shvatam ozbiljno :roll_eyes:

Kamalu nisam gledala…

Trump je takav i ocekivano od njega otprilike… A Biden pokazuje znakove sinolnosti s onim svojim izjavama. Znaci kad Trump kaze neku glupost, u mojim ocima to bude zato sto je idiot… a kod Bidena mislim da je cesto zdravstveno stanje u pitanju… jako jako mnogo cudnih izjava koje bi ocekivao od nekoga ko nije zdrav. Sto se debate tice- to se nijednom nije desilo pa eto i to me malo zinenadilo

Ne kontam kako je izgubljena VA? Trump ima 10% vise tamo po ovome sto ja vidim

eo penala na floridi

Brate ovaj na CNN al melje, svaka mu cast. Evo ga nerijeseno. Za sad.

image

Kod Amera sve show. Taman je izgledalo kao da je Florida gotova (pobjeda Bidena)

a đe si vidio, čuo ovo? em je obrađeno 18% em vodi tramp solidno

Sta su bijese ankete govorile za Floridu?

eo jedan skrinšot dok su reklame. masa masa masa

3 Likeova