Banke od nove godine Poreznoj šalju stanje svih vaših računa

Nažalost. ni jedno ni drugo neće moći na Payoneer. :frowning:
Paypal je mogao nekad, Adsense nikada (za ova područja).
U poreznoj će se veseliti. :blush:
(Ne budi ni ti puno tužan, dobro si zaradio)

1 Like

oh man, pribojavao sam se toga :confused:
ma nije mi ni neki problem platit porez, al’ stvarno bi mi dobro doslo cim vise skupit da imam ustedevine buduci da cu sada na diplomski krenut… al sta ces :smiley:

Pa ako sis tudent onda netrebas platiti porez na 60k koliko ja znam.

da na studentsku zaradu, preko studentskog ugovora (i taman cu do 60k biti tako da necu platit)… al’ za ovo gore sto sam govorio je sa strane… yt i jedna igra na play storeu vecinom :slight_smile:

Da, ali 60k preko studentskog ugovora (koji košta poslodavca, a u nekim slučajevima studenta 17.5%). Ne može sam sebi isplatiti lovu preko studentskog ugovora.

Aha, znaci nista od toga. I mislio sam da je nekako tako. Ali rupe za tajkunere da ne palte porez se uvijek nadju, za mladog studenta na kojeg drzava trosi novce ne, njemu ce uzet pare.

Paxum navodno da omogucuje wire transfer. Da li netko koristi Paxum za isplatu zarade?

Paxum je jednak servis kao i Payoneer. Paxum omogućava “skinut” novce na bankovni račun i to košta 50$.

Samo primanje wire uplate na Paxumi nikako ne može.

1 Like

Steta. Ocito nema druge nego placat porez xD

50$ se plaća godišnje, a povlačenje na karticu i skidanje sa bankomata je zanemarivo (mislim da je 0.25$ prebacivanje s računa na karticu, a 1$ podizanje s bankomata).

Mislim da je skidanje sa bankomata, ako nije valuta sa paxuma, 3%. Bar je tako na svima servisima koje koristim. Npr. ako imaš $$, a podižeš kune, uzmu 3% za konverziju + fixna cifra ovisno o servisu (2-3$).

Nisam znao za tih 3%, znam da postoje dvije opcije prilikom isplate s bankomata, valjda da ti banka napravi konverziju iz $ u kune (to se uvijek odbije) i da dižeš bez konverzije banke (tada je povoljniji tečaj).

Ariosto zašto komentirat nešto što ne razumiješ ili nisi nikad koristio? Nhf. 50$ je wire paxum - devizni račun

Koristim ga već godinama. Nisam povlačio na takav način (a tvoj upis sam protumačio kao da se uzima ogromna provizija kada se diže s bankomata). Sve u redu, sada se sve zna.

Sve pet.

Koristio Epassporte? :smiley:

Ja jesam. Prvu vecu lovu koju sam zaradio preko neta su mi oni ukrali, nekih 1100$.

Epassaporte nisam, na svu sreću. Možda pogledam film Middle Men :smiley:

Trebao si imati na kartici :smiley: i ja imao jako velik iznos sva sreća šta imao naviku prebacivat na karticu…nakon par mj dobio novu karticu iz banke i uspio skinut novce

Uf kad već spominjete ePassporte… i meni je Chris Mallick ukrao par tisuća dolara :confused:

Dugo sam radio s ePassportom, stvarno mi je u to vrijeme puno značio tako da mi je i jako žao što je propao, ali brzo je došao Paxum na svu sreću.:slight_smile: