To nije za watch ads, nego za members i supers.
Da u pravu si. Sada gledam, i dole mi je watch ads sa standardnim pragovima … Thanks
Ja imam jedan kanal 13 pretplatnika, 17 sati, i isto 3000.
Da,da,upravu ste,moja greska.Nisam vidio drugi dio uslova.![]()
Skroz razumljiv potez i 100% na mestu.
u napasti sam da isprobam neki od fajver gigova za promociju youtube kanala…pise da je organska promocija, al skeptican sam…pa rekoh da provjerim jeli itko koristio koji od tih gigova, ima li to nekog efekta ili je bacanje novaca i postoji li neki rizik?
Nista od toga nije organic, 90% su botovi. Takve stvari mogu samo da ti nastete. Najbolja promocija je ona koju ti sam YT daje, tako da je moje misljenje da ne treba da juris takve stvari, moj savet je da se fokusiras na kontent koji tvoja ciljana publika prati.
Snimio sam jos jedan video za temu koja me je zanimala prije par sedmica. Ocekujem da ce video biti prvi za taj upit za nekoliko sedmica.
Ljudi i dalje zaboravljaju da opis videa ima 5000 znakova.
Ono sto sam radio ranije za neke videe a uradio sam i za ovaj je da sam pored srpskog stavio i njemacki jezik u opis jer je rijec o popravci na Skodi.
Bilo bi idealno ubaciti titl u ovakve videe ali kako to nisam nikada radio bojim se da ce oduzeti dosta vremena.
Inace, video sa sporetom ide dobro kao sto sam i rekao
I ovo
tnx, odolio sam iskusenju. neka se skuplja malo-pomalo organski, mozda bude nesto kroz godinu dana ![]()
po novim smernicama fb i ig dozvoljeno je prikazivanje bradavica, e sad da bi se videle bradavice moraju i dude da se pokazu
, verovatno yt prati trend precutno, videcemo dal ce ukloniti ove snimke a svakako je brz nacin da se nakupe subovi i sati na novi kanal
Bio je apdejt za to, dozvoljeno je ali za kao normalne stvari, ne da se grudi pokazuju u “adult” svrhe vec da ima smisla i cilja. Tako da ovi snimci gore upadaju u sivu zonu, kao reklamiraju odeću ali pravi razlog je i više nego očigledan. Videćemo kako će da reaguju u budućnosti.
Ne skupljaju one to nego onlyfans pretplatnike, pogledaj link u opisu.
Jeste pokusali platit reklamu za video na meta ads?
Ne znam sta bi bolje proslo awarness ili engagement.
Za awarness bi koristio insta i fb story, a za engagement fb feed
Evo za awarnesa rezultati ali jadno jedva 300+ pregleda na yt shorts sto sam reklamiro preko storya
gofile. io/d/AO9rE0
Snimati danas bez titlova nema smisla. Slazem se da oduzima vrijeme. Danas radis montazu, a sutra titlove…isplati se.
Ma Youtube monetizaciju ne treba ni gledat. To nije ni 5% prihoda kanala na Balkanu. Ja na svojem nemam uključenu monetizaciju da ne smara gledatelje.
@d1namic s tim screenom sam mislio samo pokazati koliko je zaradeno od domacih pregleda hrv bos srb