Bavi li se itko Youtube-om ovdje?

Još nije dostupan svima.

1 Like

Mogo si uzimat fri videe sa npr pexel-a i onda zboriti da si ga napravio sa vrhunskim AI alatom i tako prodavat priču

https://www.pexels.com/video/a-tractor-mowing-the-field-1561008/

I još veliš da je kreirano promtom: snimak dronom sa 70m visine, realističan traktor ide polje kosi, žanje ili tako što čini, pokoje drvo se pored polja vidi, 4k ultra realistično

Ko će znat da nije AI. Obrneš cijelu igricu. Ubjeđuješ ljude u suprotno, da je AI, umjesto što se AI trudi da postigne realističnost. Ti daš realističnost, bijela laž, ne škodi nikom, radi na hajpu

1 Like

Sora je top, jedva cekam zavrtiti… :slight_smile:

Da rezimiram,dosao sam sa onim manjim kanalom na 1300 subsa a sati sporo idu i sada su 2700.
Vazno da je YT stavio svoje reklame i minutazu od 5 minuta stavio da se gleda samo 2 minuta sto je nemoguce.
Ne verujem da neko gleda tutorijale koji su napravljeni tako da drze paznju 5 muinuta,samo 2 minuta.

Kakva paranoja jbt…
20 karaktera

1 Like

nije paranoja vec covek ne shvata kako se meri prosek, @Cupic vidi ovako…
tvoj snimak od 5min=300sec
dodje 5 coveka i pregledaju svih 300sec
5coveka x300sec. =1500sec
ali isto tako dodju jos 5coveka kliknu i posle 10sec idu dalje
5coveka x10sec=50sec
e sad youtube to skuplja u isti kos kao i svako ko vadi prosek necega i kaze:
imas 10coveka ukupno i 1550sec vreme gledanja, vreme gledanja delimo na sva 10 coveka, sto znaci 1550sec. : 10coveka=155 sekundi prosek po 1 coveku ili ti nesto vise od 2,5 minuta.

1 Like

Videi su ti dugi 5 minuta a prosječno vrijeme gledanja je 2 minute ako sam razumio?
To je brutalna statistika, vjerojatno je mali uzorak, ali opet zvuči nevjerojatno.
Ako nije tajna podijeli link sa nama.

1 Like

Ne znam da li je pravo merilo,ali kod mene je situacija sledeca:

Screenshot_1

Svi videi su preko 10 minuta.

Bas tako i ovako je vec bolje objasnjeno kao sto si ti millitv objasnio,nego besmisleni komentari tipa paranoja i sl.da bi se napisalo bilo sta pa makar to bilo skoro pa glupost,inace nismo svi rodjeni da sve znamo.

Ne znam sta znaci brutalna ali u proseku video snimci imaju po par hiljada gledanja a neki i dosta vise,snimci tu tipa kako namestiti aplikacije na smart tv-u koji se po nekom pravilu moraju gledati od pocetka do kraja detaljno,kako namestiti aplikaciju za centralno grejanje ili ves masinu i sl…

Da li je realno da se gleda video od 10 minuta samo 3 minuta.Pa zasto onda praviti duze snimke?
@micos sta se desilo sa isplatom?

1 Like

Dobro pitanje :blush:
Pa desilo se ovo:

Znaci dve isplate na cekanju.

Pa sto nisi probao stavit wire transfer prije ove isplate.

@limenka2017
Nemam parametre,moram ici do banke da dobijem .
Ipak ne razumem zasto se ovo desava kada je mesecima unazad cek isao tacno u dan.

Ne znam cudno, nisi dobijao nikakav mail od njih?

Apsolutno nista.
Nisam dobio ni od Youtuba ni Adsensa.
Sve stoji normalno kao i uvek,a isplata zamrznuta.
Nervira me jer ocigledno postoji problem,a ne kapiram koji.

Po meni najrealniji ti cekovi… Probaj promjenit na wire nemas druge opcije.

A jel ti se prosla isplata vratila na balance ili ti je krenulo od 0 kao da je isplaceno?

A da ti nije to drugi AdSense nalog? Jedan ti je povezan sa jednim nalogom, a drugi AdSense sa drugim nalogom?

E vidis mozda je tu fora.
Mada ne bi trebalo jer je sve napravljeno na mog drugara i nema nikakve veze sa mojim nalozima.
Od njega sa njegovog kompa se i upladuju videi.
Valda bi me obavestili vec da nesto nije u redu.

Da imam ukupno 302 evra.

Ne obavestavaju za takve stvari. To se druze Micos ne radi. Ne znam sto bi svoje kanale razbacivao na dva naloga, apsolutno nema razloga s’obzirom da kacis svoje videe i ne krsis smernice.