Bavi li se itko Youtube-om ovdje?

Ok,ali njegova je licna karta na adsensu i njegov je adsense tako da ne vidim zasto je problem.
Ne pise nigde da li je kanal moj,perin ili draganov.
Njegov mail,njegovo sve,i ponekad on ubaci neki spot,da zaradi neki dinar koji mu ja dam kada stigne isplata.
Kanal je napravljen zajednicki na njega se vodi,ali on nema volje da snima tako da je u stvari sada moj.

Pa ako je vraceno na balance onda je problem u nacinu placanja. Jedino je cudno sto nije mail stigao obicno obavijeste kada nije uredu nesto s placanjem i kad se vrate pare…

1 Like

Meni je najrealnije da mu je problem sa ovim cekovima, ne znam kako funkcionise to ali da ne popio ban ne vjerujem da bi mogao ulaziti. I da bi mu nastavili racunati zaradu

To me u stvari i izludjuje,mrtvo,nista se ne desava …

Adsense može bez ikakvog email obaveštenja jednostavno da blokira uplatu (ako im je nešto sumljivo s nalogom ili oglasima) .Ako se isplata ne izvrši do 26 u mesecu znači oni su je stopirali

Ovde problem oko isplate definitivno prave čekovi .Iskreno mislio sam da adsense je prestao da za Balkan šalje čekove al izgleda sam se prevario,

Nekako vas je Google povezao, mozda si aploadovao sa svog kompa na taj nalog ili tako nesto. Ovo je moje misljenje, ne mora da je tacno. Mozda je samo nacin isplate, mada mislim da bi bio obavesten da je problem to.

Sta bude bice.

I to cemo uskoro proveriti kada prebacim na bank transfer.

1 Like

Procitao sam, ali ako je nekad pa makar to bio i jedan video, ili da si na tvom odradio setup kanala ili sta ti ja znam, uredjaj je u bazi.

Ti lijepo svakom tko ubuduće otvori tvoj video stavi pištolj na glavu dok ne odgleda tvoj video do kraja.

Naravno da je mogće, objasnili su ti gore što je prosjek. Puno njih otvori tvoj video i zatvori nakon jedne sekunde, drugi gleda jednu minutu, treči odgleda do kraja.
Kažem ti da mi nije jasno ni tih 3 min što zvući nerelano puno. Vjerojatno je moguće za takav tip videa koji daje instrukcije za nešto i na malom uzorku. Što ti više ljudi bude gledalo, ta brojka će padati.

Moji videi (koji traju 10+ minuta) obično prvi dan imaju oko 1.5 do 2 min, nakon par mj. padnu ispod jedne minute posebno ako prijeđu 100 000 pregleda i to je super za moju nišu.

Evo i kod mene situacije, videi su oko 8-12 minuta.

3 Likeova

Mislim da sam nesto pronasao gde je verovatno problem.
Evo pogledajte i vi,jer vidim da pratite ovaj problem i hvala vam od srca.

Screenshot_7

Ma nema veze,idu sati ali polako,dostitice i tih magicnih 3k za sta mi treba.Moguce je da odgledaju malo i shvate da ne znaju pa odustanu od daljeg gledanja.

Znaci sve je na njegovo ime i adresu doslo,i pin kod od adsense i cekovi na njegovu adresu stizu …Ako si telekom onda je ip adresa promenljiva pa nije toliko problematicna ali i moze da bude.

Ma nemam ja veze sa ip adresom,jer nista ne radim sa mog kompjutera,sve ide sa njegovog kompa i njegovog interneta koji je sbb,a moj je telekom.

Pozdrav, zna li netko mozda da li se mogu monetizirati dashcam videi iz prometa?

Mogu ako su tvoji i ako prate sve smernice.

2 Likeova

Ekstra, hvala na odgovoru. :grinning:

evo ovako da se neko ne zaje*e kao sto sam ja. mesecima unazad po 5-6eu a ja nista ne uploadam i sad ovo, gledanost 200-300h po mesecu ili 10k viewsa. pokusacu da uploadam nesto i dodjem do tresholda od 70eu kako me ne bi ugasili ali cisto sumnjam jer mi trenutno treba citavih 20eu za isplatu.

1 Like

A koliko dugo nisi bio aktivan?

poslednja objava 15.09.2023, a ovo obavestenje stigno na 15. mart. 6 meseci jbg nisam znao

vec sutra cu objaviti novi snimak, ali mislim da to nece da pije vodu :rofl::rofl::rofl: