Bavi li se itko Youtube-om ovdje?

Napravi neki bzvz kanal pa reapladuj njihove video snimke cisto da vidis imaju li strike.
A ako imaju monetizaciju,jel ima jos ona opcija deljenja zarade sa autorima?
To je pre bilo pa svi zadovoljni.

Da li je neko probao zaraditi nešto sa Youtube shorts? Vidim da dosta ljudi to onako potajno preporučuje…

Može li se zaraditi?

Nego da li ste culi da social blade platforma ne isplacuje vise,jer mnogo ljudi koji dobijaju novac od YT preko njih,hoce da ih tuze.

@micos Nisam cuo za to, ali nema se smisla pridruzit nekoj mrezi kao mali kanal

1. Ne nude nista malim kanalima. Nude free glazbu koja ti uopce ne treba i neke gluposti.
  2. Da je neki jaci kanal u pitanju ako nude neki exclusive ugovor gdje ce ti network rjesit sponzore onda se isplati dati dio zarade od oglasa njima 10% 20% 30% ovisi koliko traze

Bio sam prije u par networka jedino sto je bilo dobro je to sto ne moram cekati 70e za isplatu nego mi oni posalju na paypal koliko god zaradim.

Sad neki imaju i daily isplate ako zatrazis oni ce isplatit

image

image

A sto posteni onda ispastaju,neka posteni tuze njih.

Iskustvo mog prijatelja sa mrezom freedom.Jedva je izasao iz mreze a kada je nekako izasao a koristio je njihovu free muziku,odma je dobio opomenu da koristi muziku trece strane ili kako je vec objasnio.

Ne znam koje jos mreze rade a da su sigurne.
Pogledajte sta ovaj lik savetuje za laku zaradu.

Pogledajte ovo u vezi tog freedoma
https://x.com/TeamYouTube/status/1367735599583535106?lang=en

Prije ili kasnije ćeš izgubiti account jer koristiš tuđe snimke.

To što on predlaže da “posudiš” videe sa kineskih mreža ne znači da isti ti kinezi nisu “posudili” videe od nekog drugog.

Tako da mislim da ti ban ne gine. Pitanje je samo hoćeš li prije toga uspjeti izvući nešto love.

Čim vidim u naslovu videa $xxx / po danu, tjednu, mjesecu u pravilu nije neki savjet vrijedan slušanja.

Ma nista to takve savjete zaobici

Samo original content

Pogledajte i ovo
https://www.reddit.com/r/PartneredYoutube/comments/1dyskur/bbtv_rhei_not_paying_creator/
Social blade postali lopovi
I meni kasne sa isplatom tri meseca i ne odgovaraju na poruke.

Da li je ovo neka greska u YT statistici?

Mislim na CPM koji je ogroman,jer uglavnom imam 10 puta manji.

Ja mislim da si dobio klik na reklamu od nekog iz neke jake države, sa visokim cpm-om, meni se je to znalo dešavati na sajtu, rijetkost ali se desi nekad…

2 Likeova

Mislim da postoji mogućnost i da je uzeo neki paket na toj stranici i onda se dobije više? Ili griješim, ne znam jer ne koristim Google Ads.

Inače, upravo stigao RODE Wireless Go II Single Set bežični mikrofonski sistem. Javim dojmove :slight_smile:

4 Likeova

@d1namic Jesi mozda gledao i dji mic 2 mikrofon, ako jesi što si izabrao rode, jer nekad bi i ja kupio ovakve mic dji ili rode.

1 Like

Nisam, nekako kad sam odlučio kupit sam odma upisao rode u google i naručio, bez previše razmišljanja. Sumnjam da ima nekih velikih razlika, da mi treba baš profi zvuk za nešto bi vjerojatno gledao usporedbe, a ovako mi je samo važno da bude dobar mikrofon.

Imam od DJI drona i stabilizator za mobitel i sasvim sam zadovoljan.

3 Likeova

Ja koristim ovaj… hvata do cca 20m… zvuk ok, problem je kod snimanja vani kada vjetar puše (i povjetarac radi problem).
Razmisljam o kupovini boljeg mikrofona

1 Like

Zasto mislis da je to ogromno to je normalno $30 do $50 ako koristis midroll, a vidio sam ja i puno jace CPMove i RPMove za neke videe tako da to ne bi treao biti problem

Ne koristim,a ne znam ni koliko on pomaze.

Imam pitanje. Ako imam vec yt kanal povezan sa adsense i taj yt kanal ima svoju email adresu na koju je kreiran, sad hocu napraviti drugi yt kanal na potpuno novu email gmail adresu jel može se i taj novi yt kanal povezat na isti adsense na koji je vec jedan yt kanal povezan.

Naravno,moze se povezati.

1 Like