Bice masovne gasenje monetizacije jer su poostrili kriterijume. Trazice original i sadrzaje licno snimljene.
Gubice monetizaciju kanali sa vestima a slike iz emisija ili nisu autorske.
To je taj YT, gradi se kanal godinama,zaradi se godisnje jedva 2000e i onda preko noci ugase monetizaciju i propade sve.
nista strasno se ne mjenja
Jel neko primjetio nagli pad pregleda od jučer ili je to samo meni, inače na kanalu obrađujem vijesti i dešavanja, snimajući sebe pritom, videi su kratki od 1,5 - 2-5 minute, brine me ovaj apdejt youtuba
Ne znam je li to ista situacija za sve, ali moj kanal zarađuje vrlo malo novca.
To se točno poklopilo otkako je Trump uveo te tarife…
Ne znam dali je kod svih ista situacija,ali kod mene jako slabo zaradjuje kanal.
Tacno se poklopilo od kada je Tramp uveo one carine …
Od kako je dolar u padu…
nista strasno se ne mjenja
Jel ovo AI pica?
https://youtube.com/@muskozdravlje360?si=0RzO0l8OhAhkILRb
@zgubijumf Na prvi pogled izgleda apsolutno realno, ali dikcija, treptaji očiju, kao i činjenica da nigdje nema pauze (needitovano) me tjeraju da mislim da je ai
Jbte do cega je to doguralo, plasi me… Nabijem na qurac ovaj baner i vlasnika foruma
Koje gluposti ce ljudi smisljati za glupi dolar
Ljudi, koji externi HDD bi bio dobar za skladištenje video materijala od 2 tera ili 4 tera, da se može u BiH kupiti. Imate li neke preporuke ili da ste nekim zadovoljni …
naravno, bas se lako vidi da je AI, ko bi rekao da ce biti toliko mnogo pregleda. 750k..
Da brutalno. Al nema tu monetizacije. Al moze lovit sponzore. Odlicno odradeno, malo ih kuzi da je ai
jesi 100% siguran za monetizaciju?
ioidiooi, beconle hhh