Youtube (Adsense) će ti automatski skinuti porez za zaradu iz SAD-a, tj. umanjit će ti iznos ako se ne varam. A ti ćeš za svoju zaradu u svvojoj državi svakako morati platiti porez, već te adsense svakako trebao tražiti da popuniš porezni obrazac.
Ok razumijem ali da li se to odnosi samo na youtube zaradu ili na zaradu koju ostvarujem na svom portalu gdje puštam google reklame.
Pozdrav, jeste mozda testirali koje je najbolje vrijeme za objavljivanje videa na YT jel to mozda 17h pon… ili neki drugi dan ili nema veze kad objavite…
Ja mislim da nema veze. Jedino sto ima veze je da objavite video ![]()
Bitno je samo da si aktivan da svakog dana objavis video a vremenski jedino ako nemas ogroman broj pratilaca koji su naviknuti da objavljujes u odredjeno vrijeme
Najbolje ti je da vidiš ako već imaš neke gledaoce, na analytics i koje vreme i kojim danima su oni najviše online pa onda objaviš 2-3h pre tog vremena, to je onako onda baš da pogodiš u glavu, ali nema to nekog sad ogroomnog uticaja ali može malo poboljšati početni boost.
Rain Storm Novi Vinodolski, Krk, Croatia September 2022 GoPro Timelapse
Moglo je i bolje ali ok je kako je bilo na brzinu
To je kao da su ga samo amerikanci gledali.
To je normalno za videe o financijama… neki minimum za amere je 7-8$, al vecina ovih sto su pokazivali zaradu su imali rpm 12-15$
Ja imam kanal o kuhanju.
Duhizkuhinje
Trenutno 1100 subscribera. Online ravno godinu dana. Sam ne znam procijeniti jel to ok rast i normalan, čini mi se sporo, ali pošto ionako moram kuhati radim to iz gušta, pa koliko bude, bit će ![]()
Ako ima tko vremena neka škicne, zanima me što mugu eventualno poboljšati, svaki savjet je dobrodošao.
Pozz
Mislim da je to ok rast.
Samo nastavi da snimas.
Jesi li dobio monetizaciju?
Evo moj kanla ima skoro 6 meseci i imam 330 pratioca.
www.youtube.com/channel/UCRbTbR7AQq-4iZ8aqhtsvQQ
Steta sto nije na eng il stavio titlove…
https://www.youtube.com/c/DijetamesecevemeneYT
Da li je moguće da ovoliko titlovi znače ?