Nego, da li neko zna ako se posalje Amazon link a otvara ga Amazon aplikacija na telefonu da li se i to broji kao afiliate ili ne? I jel ima iko od vas Amazon . de afiliate?
Zavisi kakvo podesavanje za amazon shopping aplikaciju ima user na telefonu. Uglavnom aff link koji se otvara u browseru je suguran affiliate, preko appa nije. Po deafultu je podeseno tako.
Ja sam testirala svoje US stranice, s appom u DE, aff link bi trebao radi preko one link (primarno podeseno za US) i ne radi…propala para.
Ja sam uzeo u Ikea-i sa mehaničkim podizanjem… ono, pet puta godišnje to koristim i korisno je kad mi zatreba
Kaže Ikea, “ručica ti omogućava vježbanje”
Ovako nešto bi Del Boy i Rodney napisali
to je tačno pre bi uvek uzeo PC nego laptop. Izgleda neki zmaj od PC-ija
Šteta što nemaš veći komp. sto pa da podigneš to kućište gore manje skuplja prašinu kad je na visini (barem sam ja došao do takvog zaključka)
A kako ležite za PC-ijem? Ču bolji PC
jel misliš “kako ležimo sa…” ako na to misliš …Ja sam iz Vojvodine mi ne ležimo dok radimo
Kadence lifetime full bundle za 650$
Ima li jos bar 4 zainteresovanih da kupimo licencu? Sadrzi sve Kadence teme i plugine. Ko hoce moze i prodavati dalje.
Pa da završimo ko Festinger…
Ko bijese Festinger? I kako je zavrsio?
Kadence veli:
You can create as many sites as you like and even use your license for client sites where you build, develop, and manage a website for someone else
Ovdje x njih ima svoje klijente. Kao dio usluge je koristenje licence za klijente sasvim legalna opcija. Sama preprodaja uistinu nije dozvoljena.
bože malo li je!
https://www.reddit.com/r/Wordpress/s/1xoXbPCWKg
Naravno, ovo je samo ako se skalira na 50k korisnika u tvom slucaju ne bi trebalo biti problema
On topic: našao sam best value for money sto se laptopa sa grafičkom tiče - Asus A16 za 700€ na amazon de
Haha. nema mog slucaja, ja bih licencu za mojih par stranica, ne planiram prodavati. A nesto mi mnogo da sama isprsim 650$
Nego treba mi za sina skolarca laptop koji ispunjava uslove:
- Convertible with touchscreen
- New or refurbished (from commercial dealers, with at least one year warranty!)
- Appropriate stylus as an input device
- Size: at least 10 inches
- Hard drive with at least 128 GB
- Operating system: Windows 11
- WiFi capable
Jel ovo ok izbor? Ima li boljeg od ovog a da nije puno skuplji od ovog:
Izgleda kao jako dobra opcija za te pare. Ja da nisam trazio sa grafickom sigurno bih uzeo nesto slicno
Iz znatizelje, ko postavljao ove uslove? Interesantan mi je jako ovaj “ from commercial dealers, with at least one year warranty!” kao da je javna nabavka
Upravo kupila. A vidjela sam i taj tvoj sto si pominjao gore, super je. Da ne moram djeci mijenjati polupane aparate, i da je moj malo vise polupan (za sad mi “samo” baterija riknjava) kupila bih sebi
Ovo drzava daje za skolarce subvenciju 350 eur po aparatu koji ispunjava te uslove.
shop till u drop…
pazarim na aliju, temuu, etsiju, ebayu, amazonu, konzumu, knjizarama i malim shopovima…
dragulije, djindje, robu, ljekove, kapljice, plave pilule etc…
danas su mi stigi nozni masazer jer mi je stari nestal, mikro odvijac za cvike, mala gedora za uske prostore, vanjski termometri, policica za cipele od bambusa, jastuk za stolicu (joga loptu) s naslonom…
behold i pogledajte jednu od mojih whislista…
https://www.etsy.com/people/vladowsky?ref=hdr-fav&tab=items
E to je već predobro
Izgleda da jest.
Sad htjela da posaljem link drugim roditeljima da kupe kad ono skocila cijena za 317 evra. Ajd da i ja nesto ubodem
Jel netko vidio gdje kakav dobar hosting sa popustom? Umori me to traženje…
Idelno bi bilo da se i renewa sa popustom , makar vidim da je toga sve manje.
Ako ces shared namecheap ima popuste u petak