Cane - Ivan/Dijana Jukić - prijevara

Iskreno ne mislim da je Cane lago o onim ostalim poslovima vjerujem da ih je i radio, ali znate onu prilika cini lopova…

Tko se sastajao sa Mirkom Katićem, moli bih za info

Imaš tu cijeli roman o tom tipu, tip se profesionalno bavi internet prijevarama Mirko Katic . Internet prevarant

I ako malo potražite na fejsu - vidit cete da se radi o mršavom klincu, ujedno i članu mladeži HDZ-a (vidi čuda :D). Osim ako se ne radi o potpuno lažnom identitetu, al kao što rekoh mislim da je netko bio spomenuo da se našao uživo s doticnim.

Mirko Katic
Address: Vodovodna 6 Rijeka 51000 Croatia
Phone: +385.915875603

Ovo vam je ta osoba.

ubeđеn sam da je sve laž, pročitaj malo Preuzete slike sa drugog web shopa, a onda dobio tuzbu
Zar misliš da bi se čovek koji tek tako ukrade ovoliku sumu novca plašio jednje pretnje o tužbi od stotinak $ i to od neke firme iz daleke Kine…nema logike

i nije prilika čini lopova, kao da je naleteo na ovo pa kao ajde…nije mu ovo prvi put već se bavi ovim već dugo…

Ja zivim u Rijeci, doslovno sam 5 minuta od te adrese, iako ne poznam nikoga tamo (doselio se ovdje prije 3 godine). Ako ti bude trebalo kako pomoci javi,

1 Like

ok hvala ti puno

Ha ha ha, :blush: ovo nikako nije tjedan za HDZ.
Još im je samo falio Mirko Katić. :wink:

1 Like

pitanje, dali netko od forumaša ima RBA aplikaciju od banke i dali se može nakon unosa broja računa dobiti adresa vlasnika računa?

ja prije 10-ak dana dogovarao s njim neku suradnju oko društvenim mreža i trafica… srećom pa sam odlučio da ću suradnju odgoditi za kasnije… a sad vidim ovo… očito je dobro razradio mrežu prevara, a i moram prizanti da je izgledao kao pouzdan član ovdje… radilo se o velikom novčanom izdratku, srećom pa ste me spasili na vrijeme :smiley:

http://whois.domaintools.com/cane.ga

Domain name:
      CANE.GA

   Organisation:
      Gabon TLD B.V.
      My GA administrator
      P.O. Box 11774
      1001 GT  Amsterdam
      Netherlands
      Phone: +31 20 5315725
      Fax: +31 20 5315721
      E-mail: abuse: , copyright infringement: 

   Domain Nameservers:
      NS1.HOSTINGER.HR
      NS2.HOSTINGER.HR
      NS3.HOSTINGER.HR
      NS4.HOSTINGER.HR

PS. pogledaj ovu temu: Okupljanje forumaša probaj kontaktirati @costlyDeveloper
mozda on ima neke informacije…

Naso sam i skype: skype: canedev

Pogeledaj i ovaj post: TRAŽIM: Knjigovodstveni servis pise ti koje knjigovotstvo koristi pa mozda da njih kontaktiras samo sto mi je cuno to njegovo knjigovotsvo se nalazi na adresi Amruševa 10, Klinča Sela, 10450 Jastrebarsko, Hrvatska a reko si da je iz Rijeke…

Mozda ti mogu iz freenoma otkriti detaljnije informacije jer je free domena. Ne znam kakve su to domene al msm da bi im se lako dalo uci u trag i bez nekog posebnog znanja. Imaš na njihovoj stranici gdje možeš prijaviti tu domenu. mozda ako još par forumasa napiše mail na istu domenu brže će odgovorit.

i da uzme nekog da mu to odradi policija bi mu prvom dosla na vrata.
prijavis prevaru i za par dana taj kog si prjavio prebijen.

posto je vec proslo 8 dana mislim da pare ne budes vidio.
najvjerovatnije ti preostaje privatna tuzba a taj lik sigurno nema nista u svojem vlasnistvu nit ce ikad imat jer jedino sto radi su te prevare-neke smulja za manje neke za vise i od tog zivi.
ako ga ides slozit moras to pametno odradit jer lako mozes najebat - imam prijatelja kojeg su opljackali. on ih ulovio i slozio i nakraju jos 1000e imao troska.

lijepo i kulturno mi ga stavio, ali nece to tako zavrsiti garantiram…nije to 100kn

a sa nickom cane je dobro pripremio teren

http://smsaj.com.hr/o-nama.php

Netko s ove liste bi ga trebao poznavati, a ima i neki Jukić

Meni ovde definitivno ništa nije jasno, a evo zbog čega. Ti Matija koji si jako dugo na internetu prevashodno u “adult biznisu” od 2006 godine, nasedneš olako na prevaru, pa tako u 2015 godini se žališ da su te prevarili za više od 1k dolara. Onda ponovo prevara u iznosu od 2500 eura i to na domaćem terenu, ako izuzmem da na prvu nisi mogao da utičeš.

I ovo se sve dešava za nepunih godinu dana? Mogao si otići da se nađeš sa njim lično pa bar ti to nije bilo daleko. Nije mi baš sve ovo jasno ili imaš viška novca ili je nešto treće u pitanju…

1 Like

A tko si ti pošto te ne poznajem, a ti očito mene poznajes pošto mi se obracas imenom?

Zato se i zove prijevara, lakomisleno sam smatrao da je Cane dobro reputirani član ovog foruma, stavio topic da bi prodao 12 btc-a, htio se naci s njim ali nije mogao taj dan dogovorili preko računa i to je to, ne vidim šta je tebi sumnjivo???

Da zeznut sam, svakome se to vjerojatno dogodilo bar jedamput, eto kako sam rijesio prvi puta tako ću i sada na bilo koji način, jer mrzim prevarante, a u budućosti očito moram jako dobro provjeravat i ne vjerovat više nikome jer sve ošlo u k, ja sam dugo u online biznisu i to u zadnjih 2 god ima sve više i više tih prevaranta.

@rootkezza nakon ovako raspisane teme mislim da bi bilo vrijeme za neke konkretne dokaze kao što si naveo u prvom postu