Cane - Ivan/Dijana Jukić - prijevara

http://whois.domaintools.com/cane.ga

Domain name:
      CANE.GA

   Organisation:
      Gabon TLD B.V.
      My GA administrator
      P.O. Box 11774
      1001 GT  Amsterdam
      Netherlands
      Phone: +31 20 5315725
      Fax: +31 20 5315721
      E-mail: abuse: , copyright infringement: 

   Domain Nameservers:
      NS1.HOSTINGER.HR
      NS2.HOSTINGER.HR
      NS3.HOSTINGER.HR
      NS4.HOSTINGER.HR

PS. pogledaj ovu temu: Okupljanje forumaša probaj kontaktirati @costlyDeveloper
mozda on ima neke informacije…

Naso sam i skype: skype: canedev

Pogeledaj i ovaj post: TRAŽIM: Knjigovodstveni servis pise ti koje knjigovotstvo koristi pa mozda da njih kontaktiras samo sto mi je cuno to njegovo knjigovotsvo se nalazi na adresi Amruševa 10, Klinča Sela, 10450 Jastrebarsko, Hrvatska a reko si da je iz Rijeke…

Mozda ti mogu iz freenoma otkriti detaljnije informacije jer je free domena. Ne znam kakve su to domene al msm da bi im se lako dalo uci u trag i bez nekog posebnog znanja. Imaš na njihovoj stranici gdje možeš prijaviti tu domenu. mozda ako još par forumasa napiše mail na istu domenu brže će odgovorit.

i da uzme nekog da mu to odradi policija bi mu prvom dosla na vrata.
prijavis prevaru i za par dana taj kog si prjavio prebijen.

posto je vec proslo 8 dana mislim da pare ne budes vidio.
najvjerovatnije ti preostaje privatna tuzba a taj lik sigurno nema nista u svojem vlasnistvu nit ce ikad imat jer jedino sto radi su te prevare-neke smulja za manje neke za vise i od tog zivi.
ako ga ides slozit moras to pametno odradit jer lako mozes najebat - imam prijatelja kojeg su opljackali. on ih ulovio i slozio i nakraju jos 1000e imao troska.

lijepo i kulturno mi ga stavio, ali nece to tako zavrsiti garantiram…nije to 100kn

a sa nickom cane je dobro pripremio teren

http://smsaj.com.hr/o-nama.php

Netko s ove liste bi ga trebao poznavati, a ima i neki Jukić

Meni ovde definitivno ništa nije jasno, a evo zbog čega. Ti Matija koji si jako dugo na internetu prevashodno u “adult biznisu” od 2006 godine, nasedneš olako na prevaru, pa tako u 2015 godini se žališ da su te prevarili za više od 1k dolara. Onda ponovo prevara u iznosu od 2500 eura i to na domaćem terenu, ako izuzmem da na prvu nisi mogao da utičeš.

I ovo se sve dešava za nepunih godinu dana? Mogao si otići da se nađeš sa njim lično pa bar ti to nije bilo daleko. Nije mi baš sve ovo jasno ili imaš viška novca ili je nešto treće u pitanju…

1 Like

A tko si ti pošto te ne poznajem, a ti očito mene poznajes pošto mi se obracas imenom?

Zato se i zove prijevara, lakomisleno sam smatrao da je Cane dobro reputirani član ovog foruma, stavio topic da bi prodao 12 btc-a, htio se naci s njim ali nije mogao taj dan dogovorili preko računa i to je to, ne vidim šta je tebi sumnjivo???

Da zeznut sam, svakome se to vjerojatno dogodilo bar jedamput, eto kako sam rijesio prvi puta tako ću i sada na bilo koji način, jer mrzim prevarante, a u budućosti očito moram jako dobro provjeravat i ne vjerovat više nikome jer sve ošlo u k, ja sam dugo u online biznisu i to u zadnjih 2 god ima sve više i više tih prevaranta.

@rootkezza nakon ovako raspisane teme mislim da bi bilo vrijeme za neke konkretne dokaze kao što si naveo u prvom postu

Pre svega da ti razjasnim oko podataka, nije teško doći kad su već na tvojim domenima dostupni tu odmah da se ogradim da ne misliš svašta.

Drugo kada si me pitao šta je sumnjivo pa evo na sve moguće načine gledaš da zaobiđeš policiju i da stvar preuzmeš u svoje ruke, kako kažeš želiš ovo da rešiš mirnim putem. Ok, a šta ako se u međuvremenu bilo šta dogodi toj osobi dok ti ne stigneš ili ne pronađeš način da ovo rešiš, iz svih poruka se zaključuje da ideš 1 na 1, znači pravda je u tvojim rukama.

Bilo šta da se desi toj Dijani (koje god ime koristila fiktivno ili pravo) pa možeš zakonski da snosiš posledice jer ako je ovo sve organizovano detaljno i polako, bilo šta njima da se desi policija ima prvo u tebe da upire prst. Možda fiktivno naprave novu prevaru pa optuže tebe za povrede i slično.

Oni (grupa, pojedinac, organizacija) sad već imaju ponovo pripremljen teren i sve što se ovde piše ide njima na ruku u slučaju bilo kakvog fizičkog i sličnog kontakta, mogu da ti smeste da ih uhodiš i želiš sa njima lično da se obračunaš, pa to lepo slože i prijave policiji, a tebe sačekaju i privedu, pa posle dokazuj da li si ili ne.

1 Like

Krivo si ti sve to shvatio, ništa je ne zaobilazim, jednostavno ću pokusat prvo sa razgovorom i da mi samo vrate novci, ako i to nece ici onda podnosim kazenu prijavu…

Drugi dio poruke ne zelim komentirati jer nema smisla, očito si neki CANE2 clone.

1 Like

Itd itd.

Uglavnom tražio sam pomoc za info ovim topicom i da upozorim ostale na pravaranta i to je sve, nisu mi potrebne vaše sumnje i teorije zavjere.

Ozbiljno? Imaš ti ovde neki dokaz ili si u besu to rekao? Nikakve teorije zavere i slično ovde niko ne propagira, nego jednostavno moraš biti svestan činjenice da kada objavljuješ nečije podatke, a ispostavi se da nisi bio upravu takođe ta osoba koju si javno okarakterisao kao “prevaranta” udruženo delovanje radi prevare i slično može tebe da tuži jer si joj naneo štetu i to podleže isto u zakonske okvire.

A drugo ako si već tražio pomoć to se zove legalan put i lepo prijaviš policiji. Sve što budeš radio na svoju ruku ili rešavao na ovaj ili onaj način sa likovima i prevarantima koji kreiraju i strpljivo čekaju žrtvu kao što je u tvom slučaju, onda sa druge strane bio to Mirko Katić, Dijana, Ivan, Nikola i slični su supremni na mnogo krupnije stvari.

1 Like

Sve će biti prijavljeno, netrebas se ti sikirat niti si ti izgubio novce stoga te molim ako nemas neke informacije o dotičnim osobama bolje da se ne guras tamo gdje ti nije mjesto, pozz.

E tako je već bolje kada barem neki dokazi imaju
gle trebaš što prije otići na policiju to ti je svakako jasno a kasnije oni lako utvrde unikatnost tih podataka i bude se to brzo sredilo barem došlo do krivca a sada što se tiće naplate to ne znam kako će ići jer mogao je on dići pare i ako nema ništa na sebi i prazne račune opet si na gubitku samo te bude po sudovima vucarao.

1 Like

Samo mi nije jasno kako nisi vidio temu gdje traži uređivanje btc balanca
Čim sam to vidio znao sam da će nekome uzeti pare
Tema na brisanje

U policiji ce kazati da zaboravis na novce jer si ilegalno sve radio.
Da je sve to cisto kao sto kazes davno bi ti otisao u policiju ali nisi jer znas da nikada nemozes dokazati da si dao novac, sve te slike koje postavljas je lako napraviti u Photoshop

Ja prodajem jeftino bitcoin, samo trazim 50% unaprijed he he

Tvoja inteligencija je zapanjujuca, prosto pozelim taj mozak na tren da se odmorim.
Pa nije poslao pare mailom ili ti ga slikom, naravno da moze dokazati da je poslao pare jer je to morao uciniti putem banke. Sve podatke o navedenoj uplati mu je prevarant poslao, sto vjerovatno ima sacuvano, pa i to moze dokazati.

I naravno da mu policija moze pomoci, jer se radi o pristojnoj cifri i zakonski moraju uciniti sve sto je u njihovoj nadleznosti!

ovaj/ova mia je neverovatan :slight_smile: koliko imaš godina? sudeći po tvojim pitanjima i zaključcima na ovom forumo ne bih rekao više od 13-14 ? Da li si ikada uplatio nešto bilo kojim putem - banka, kešom (sladoled u prodavnici ili piće u kafani) , uplatnicom u banci, paypalom, karticom… za sve dobijaš račun/kopiju naloga ili nešto slično kao dokaz da si uplatio/platio nešto…

1 Like

Super, a jel pise kad posalje novac za sto ih je poslao?
Mozda je kupio garderobe kod njega, bio mu duzan novce itd…

Ponovo za pametne:
Ako je sve tako kao sto je napisao zasto nije otisao u policiju?
Kako ce da dokaze da mu ovaj nije poslao bitcoin?
Kada ce dobiti novac, poslije 5 ili 10 godina?

Vidim da niko ovdje nije napisao da je ovaj sto je poslao novac OVCA i da to nije normalno, ko jos daje novac na lijepe oci?

Tako “naivne” nemoze ni policija spasiti da ih cuvaju 24 sata, budala ostaje budala