Sta mislite, da li ce chatGPT zamjeniti stand-up komicare? Evo vec je duhovitiji od Andrije Milosevica
@bugi ti reče da si čitao kako ljudi pišu knjige sa ai i bace ai slike i prodaju te knjige na amazonu. daj ako možeš mi proslijedi linkove tih fb stranica/grupa ili đe već ti reče da si čitao.
bukvalno mi je ovaj ChatGPT bolji osjećaj no prvi put ahrefs kad sam koristio.
Spomenuto je da ovaj AI menja dosta toga ali razmisljam direktno rivrajt servisi tipa WordAI koji sam koristio aktivno postaju smesni, odnosno njih direktno ce sada unistiti, zatim servisi za pisanje low- level clanaka tipa Iwriter, ili uopste ti niskobudzetni clanci na freelance mrezama , zanimljivo bi videti neki trending o potraznji u poslednjih nedelju dana . Ali ovo cudo napravi kompletan html sajt sa javascriptom, animacijama, pa i aplikacije, zadao sam mu da napravi Flask python aplikaciju sa sve bazom je iscitao kompletan totalni kod .
Uf, mislim na ovoj grupi, ali teško ćeš naći sličan post među masom Redirecting...
Ali ima toga svugdje sada, možda najbolje da ih tražiš na Amazonu ili kreneš odmah u akciju.
iWriter je vec polumrtav zbog Upworka (ali daleko od tog da su svi pisci i clanci koje tamo dobijes bili low-level), a ovo ce im vjerovatno zadati zadnji udarac.
Da, to bi bilo sjajno. Vidjece se za Upwork na Q4 kvartalnom izvjestaju firme
Zezas?
Zao mi je takvih servisa kao Iwriter, to je frilens mreza ali nemas kontakte sa klijentima na tom nivou kao na Upworku, odnosno nema prodaje, i idealno je bilo za pocetnike mada i one kojima treba dodatni novac a ne cimaju se sa bidovanjem, pregovorima itd. uzmes posao prosto… Uvek sam ga preporucivao, znam iz prve ruke recimo za slucaj od jedne devojke koja je uspela za relativno kratko vreme da kupi i sebi neku dvorisnu garsonjeru radeci na Iwriteru, ali jesi u pravu , elite status je donosio valjda i po 30-50$ za dobar clanak tako da nisu samo scamer -rivjrat pisci tamo .
S obzirom da ovaj program daje manje vise iste rezultate, i da se idalje moze vidjeti da je AI (mislim da google ovdje lagano moze prepoznat AI, vidjecemo sta ce odradit po tom pitanju, do sad nije masovno penalizirao AI clanke), tako da oni koji pisu svoje tekstove bi idalje trebali imati posla i ne bi ih ovo trebalo ubiti… pa cak i ti low-effort pisci bi idalje radili ako rade original
ne zezam uopšte. Ja sam toliko oduševljen mogućnostima ovoga, toliko da čak nisam ni zabrinut za budućnost. Znam da ovo sjebava skoro sve nama webmajstorima i da će se sve okrenut vrlo brzo. Ali i pored toga ja sam baš oduševljen. Moći će se nekako ovo iskoristit i pravit pare sa ovim. Oduševljen sam kako se AI i ja dopunjujemo i kako ga mogu vozat đe želim i dopunjavat ga da bude bolji. Uz ovo što AI čini dovoljan je samo mali radi da bi se dobilo nešta sasvim dobro ili čak odlično
…kako se samo nadopunjujete…
zvucis kao da si se zaljubio
pa on može da kenja ja mogu da posolim. nisam se zaljubia (mnogo), ali moram reći da me bolje sluša no žena i djeca ![]()
Ja sam si jučer isto ozbiljno popričao s njime, imao sam feeling da zaista imam kvalitetnog sugovornika. … što će tek nastat iz ovog, hjaooo…
Ti izjebeš pola foruma nakon 2 poruke svi odustanu od rasprave sa tobom a da ne zajebeš AI ![]()
Sigurno da postoji broj ljudi koji su vec i mastrubirali sa AI ![]()
to je onaj sajt sto si mi poslao?
Ne radi teme za 18+. Probao sam. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da
radi no ne znaš. ne moš ko sivonja
moraš nježno lagano, poklonit
nasut koju čašu
moraš lagano uvest u priču i pustit ga da priča priča i onda nadođe sam (deža vu)
pravio sam scenario kako grupa studenata ide u amsterdam da se zajebavaju. i odu oni tamo i zajebavaju se i pošaljem ih ja u red lajt distrikt i oni kao obilaze malo plešu pa sprže trave i kao ludo se zabave i krenu umorni u hotel.. i onda ja u sledeću scenu ubacim energetskih pića i da se vraćaju u RLD i tako sam ih vraćo sve dok AI sam nije počeo pričat o jebačini. nije se moj prompt prvi zacrvenio no njegovo pisanje. dakle samo ga lagano usmjeravat i oće da poludi, mada nisam prezadovoljan opisima, šturo je to. dijalozi su onako osrednji iako sam tražio da piše scenario u stilu tarantina. čini mi se da taj osamnestplus može prolazit u sklopu scenarija jer je dio nečeg većeg i kao umjetničkog djela
Educiran je i u tome podrucju😅
Što je analni sex?
Analni seks je vrsta seksualnog odnosa u kojoj se penis umetne u anus. Ovo je jedna od mnogih oblika seksualne aktivnosti, i mnogi ljudi je uživaju. Međutim, analni seks može biti povezan s rizikom od infekcija i drugih zdravstvenih problema, pa je važno koristiti kondome i drugu zaštitu kako bi se smanjio taj rizik. Prije nego što se odlučite na analni seks, važno je razgovarati o tome sa svojim partnerom i osigurati da ste oboje sigurni i ugodni s tim.
Buduci da dosta obradujem razne datasetove, ovaj chat se pokazao jako dobar. unesem mu dataset, objasnim sto mi treba i u nekoliko poruka imam programcic koji to obraduje. Malo dorada gdje zapne i to je to. Pokazalo se kao brzi put neko da strikam sam. Nisu to neki kompleksni zadatci ali uzme vremena…
Pratim taj ML vec neko vrijeme, da tek vidite kakvih cudesa ima s novim znanstvenim radovima koji tek trebaju biti implementirani. Dolazim u iskusenje da pokupim sve moguce datasetove dostupne za hrv i istreniram nasu verziju, bez cenzure ![]()
Samo kosta jos uvijek podosta to treniranje, no ide na bolje… padaju cijene jer je kripto u padu pa se oslobodilo nesto resursa s te strane…
Upitah ga…
“Zadaci” je riječ za “zadatke” u hrvatskom jeziku. Plural se stvara dodavanjem nastavka “-i” na jednini. Dakle, ispravan način za reći “zadaci” na hrvatskom je “zadaci”.
Mogu reci i da se poprilicno usporio… Cekati na rezultat necega po 30s, nije bas nesto optimalno… Ja bi iskreno odmah uzeo pretplatu da ima neka Pro verzija…