ChatGPT - jeste li probali?

Nisam pratio cijeli topic pa isprike ako je već bilo diskusije, no jel netko probao ovakve pluginove?

S tim bi mogao namjestiti da mi AI potpuno automatski publisha novi AI generated sadrzaj na WP sajtu?

Upravo tako, ovdje je demo za plugin http://143.198.112.144/aiomatic-demo/
https://wpautomatic.com/ ovaj sad isto ima dodano OpenAI - Auto Post Articles using OpenAI GPT

David Guetta Includes Eminem Deep Fake in His Show using AI

… evo već je krenulo u ovom smjeru TikTok - Make Your Day

Razvoj ovog AI ide fast as fuc***. Drz te se, pretvara se gusjenica u leptira. :grin:

Odlična extenzija ukoliko niste probali

Doduše, malo drugačije je nego sam to zamislio (zasad) The next billion dollar business will start as a ChatGPT plugin… #chat... | TikTok … ali kako god, umjetna inteligencija je upravo dobila ruke.

Evo recimo dodajte mu Browsing plugin i on će potražiti nove informacije na webu ako mu trebaju tako da nema više ograničenja da raspolaže podacima samo do 2021. godine

1 Like

Jesam, poslije onog videa koji si postirao. I nije mi se svidjelo, izbrisala. Tj. kad postavljam sama.pitanja, dobijem vise od ChatGPT

2 Likeova

WTF

Kao pravi covjek

2 Likeova

Glas je osrednji, a loša sinhronizacija sa ustima je primjetna. Ovo ostalo može proć :wink:

Sa MetaHumanom će se realitet lakše postići:

Virtualni svijet dobija nekog superiornijeg od čovjeka. Tako je bilo i sa ovim, realnim svijetom, kada su ljudi shvatili ili bili prisiljeni da shvate, da postoji viša sila od njih. To je onaj momenat evolucije kada smo se odvojili od ostatka živih bića.

Pretpostavljam da ćemo svi biti vođeni ili automatizovani vještačkom inteligencijom. Daleko od toga da će nas zamjeniti, zamjenit će nas oni koji će koristiti ovu tehnologoju. Mnogo ljudi će biti protivnik svega ovoga ( već sada ih je veliki broj) ali oni će jednostavno izvisiti, barem što se tiče virtualnog svijeta.

A već sada vidimo koliko su u zaostatku oni koji nisu tehnološki pismeni, ne smijem ni da pomislim koliko će ti koji se odupru ovoj revoluciji, kaskati za konkurencijom. Alternativa je uvijek bila zdrava, ali sa ovim iskorakom, alternativa će se izgubiti.

Ništa strašno što se mene tiče.

1 Like

Kreirano pomocu Bing Image Creator tool. Upit je bio: draw me an image of a cat with sunglasses and bandana, smoking a cigarette in a Paris caffe

8 Likeova

Ja prvo pomislio da ti je prompt bio: Johnny Depp as a cat :slight_smile:

8 Likeova

Čini se da ćemo uskoro moći programirati potpomognuti umjetnom inteligencijom koja će reagirati i na ono što pomislimo dok tipkamo.

1 Like

Ima netko placenu verziju chatGPT i Midjourney?

Voljela bih vidjeti kako bi reagirala na ženski tijek misli :joy:

System error: We thought we had learned everything.

:laughing:

1 Like

Je li već stigao kraj? :blush:

Nekako su mi ovakvi potezi bili očekivani prije ili kasnije. Malo se cijela situacija oko AI nekako prebrzo razvijala posljednjih mjeseci :blush:

Određena regulativa će se uvijek provodit, isto kao što će netko uvijek pokušavati ispreskakat regulativu.

Tako je oduvijek u svemu.
Osobno vjerujem, ako bi baš duboko zavirili, tako su nastali svi prirodni zakoni na isti način kao i društveni zakoni. :slight_smile: