ChatGPT - jeste li probali?

Ne. Ja koristim 3.5 free i sasvim sam ok s tim.

Inace kad radim neko prevodjenje, rewrite ili stagod sa njemackog na engl, meni se pokazalo najbolje da ne mijesam razlicite jezike u jednom chatu.

Ako zelis ja ti mogu izgenerirati pa da usporedis, imam plus racun.
Samo sibni u poruci sto ti treba.

znas njemacki? 20 znakova

Izgleda su skresali GPT 4.0 poglupio je u zadnjih par dana.

Ne bas, samo osnove.

Pa ja evo ne znam meni daje dobre rezultate, isto kao i prije.

Ne koristim ga puno, ali za hrvatski jezik treba provjeravati činjenice, osobito imena, godine i slično…tako da se članak mora malo duže pregledavati ako se želi objaviti članak koji odgovara istini…
Nadam se da je precizniji na engleskom :blush:

Pad broja korisnika, zaglupljivanje sistema, ne razumijem u kojem to smjeru idu?

jbg bio je jako velik hajp, i to je sad polako splasnulo… u jednom trenutku je skoro svako barem jednom usao na sajt da ga pita koliko rijec kuca ima slova (ili tako nekad glupost)… Takvi korisnici nesto pitaju, i onda vise nemaju potrebe da ga koriste, i ostaju samo korisnici ovakvi kao mi (forumasi). Da se ne lazemo, broj korisnika je idalje ogroman

Naravno da je ogroman ali tocno vidim na code review da mi je prije davao bolje prijedloge ili da odluta u nekim odgovorima opcenitim.
Ajde valjda ce s vremenom biti bolji i brzi… Ali trenutno mi Plus clanstvo preskupo za tak los output, jedino je dobro sto ima pristup pluginima i webu na van…

GPT+ je sad na 50 poruak svaka tri sata. Sad bi se moglo fino naspamovat ko radi rucno

1 Like

Meni još uvijek piše da je 25.

Možeš mi objasniti koja je prednost plusa :upside_down_face:

pristup ChatGPT 4. Kao razlika izmedju tog da ti pomaze osnovac vs fakultetski obrazovan covjek

Kupio sam ga zato i pitam. Ne moze dati veći odgovor od 800-1000 riječi i sa kupljenom plus verzijom :smiley:

Meni su odgovori skoro isti na 3.5 i 4 verziji :smiley:

Djeluju odgovori isti, al da ubacis u neki program koji gleda ucestalost, tj predvidja sledecu rijec u recenici, vidio bi odma razliku (sto je lakse predvidjeti sledecu rijec- veca sansa da je AI). GPT 4 bolje slusa instrukcije, radi odma formatiranje teksta (podnaslove, i to sve), i moze davati duze odgovore, zavisi sta ga pitas, meni je davao clanke sa po 6000-7000 rijeci kad sam to od njega trazio (ali ne bi upit+odgovor trebao biti iznad 3000 rijeci, jer je toliki limit u CHATGPT sto se konteksta tice)

Pitaj plus sto znaci radodajka, pa zatim pitaj 3.5

1 Like

Ja ukucam samo And? I on nastavi :face_with_hand_over_mouth:

proso je ovaj problem, al ni to sa and/continue/… ne radi uvijek kako treba