ChatGPT - jeste li probali?

Mislim da je za te stvari playground najbolji

reci mu da ti napraiv strukturu za clanak, pa da onda na osnovu strukture napravi clanak od 1000 riujeci… ako je malo onda u sledecoj poruci reci da produzi

Probacu i tako ali do sada nije hteo da piše više od 390 reči.

Evo, odradit nekih 265 clanaka, za oko 45$. Skripta salje clanke direkt na wp, samo treba featured image dodat. Da imam viska para, uradio bih 40k clanaka u narednih par mjeseci, ovako cu se zadovoljit s nekih 15-ak k

Da li je to neka custom skripta ili wp plugin? Koliko reči napravi preko skripte i rangiraju li ti se tekstovi?

python skripta… ovo kako ja radim napravi koliko oces… za rangiranje je rano pricati

Dali mu zadajes ključne rijeci koje da koristi ili podnaslove?

imam vec spremne strukture clanaka

Ako ce pomoci: Upload Featured Image to Post with WordPress REST API

Btw gdje nalazis slike za toliki broj clanaka, jesu li legalne?

ne pomaze to, opet trebas naci, a ako spojis api na pixa il pexels, moras molit boga da ce naci ono sto tebi treba

pixabay pexels

1 Like

Kako prolazi ai generisan tekst god googla. Da li ga sporije indexira, ima li kakvih negativnih posljedica?

Nije chatgpt ali je Bard, upravo sam dobio invite da isprobam Bard. Sad, ne znam je li općenito postao dostupan u EU ili je ovo samo zato jer sam onaj google local guide:

Baš me zanima kakav je

Evo bezveze isprobao nešto da mi da top lokacije za posjetiti u Osijeku, i ajde iako je dao okej lokacije, napiše mi ovo:

haha gdje je to iskopo…

Poslije sam ga pitao da mi napiše detaljnije o jednoj drugoj lokaciji, i odradio je tako dobar posao, to-the-point što bi rekli ameri, baš kao što bi trebalo biti u nekom članku, sa bulleted listom i ekstremno lakim za čitanje.

dobra ideja za restoran haha… u sklopu ture ruznih osjeckih spomenika, reper, franjo, radijatori…

Sounds good

1 Like

Stiže DallE-3 na ChatGPT Plus :+1:

2 Likeova

Jedna epozoda iz Black Mirrora lagano se ostvaruje.

Inače sam pričao i prije Black Mirrora da bi do toga moglo doći i točno me fasciniralo kako mi je ta epizoda “pročitala misli”.

Naravno, ključ je u tome da ideje nisu naše … samo smo kanali kroz koje se ideje projeciraju i realiziraju … pa tako ništa čudno u tome da smo imali istu ideju … ništa čudno da su drevne civilizacije u slična vremena došla do istih izuma, tada potpuno izolirani na različitim kontinentima …

Uglavnom, lagano krece i ovo :slight_smile:

… iskreno sam fasciniran kako se brzo pojavilo od moga razmišljanja o tome, mada sada uz ovakav rastući trend AI-a, otvaranje ovakvih mogućnosti više i ne zvuči toliko SF.

A di ćemo tek doći … pih.

Kako je nekada Jules Verne pisao SF romane (za tadasnje doba) … pa je većinu toga budućnost iznjedrila pod normalno, tako ćemo se svi iznenaditi kako je i Black Mirror predvidio budućnost … jer ,IMHO, većina njihovih vizija o hologramskim svjetovima će moguće zaživjeti.

1 Like

Jedanred sam pitao chatgpt da mi da 200+ pitanja koje korisnik može imati oko pekača hljeba. Nakon toga sam išao po sajtovima koji imaju onlajn podršku i svima postavljao jedno po jedno pitanje od tih 200tinjak pitanja, jedino je neka osoba koja radi u podršci gorenja je sve izdržala. Mislim više je post za temu dokon um đaolje igralište no za chatgpt. I još je post pohvala za podršku na sajtu gorenja. Tačno je ta osoba iz podrške zaslužila povišicu, a ja batine.

6 Likeova

Ti si show :sweat_smile::rofl::rofl:

20 charsss

1 Like

Buraz ti si puko blago rečeno :joy::joy::joy: