Ovo sam dobila preko whatsappa od kolege s posla i gotovo mi je pozlilo s čime se ljudi šale…mislim da je humanost kod nas potpuno nestala…
Ovo sam stavila u gornju kategoriju jer nisam znala što bih drugo, iako mi se i kategorija čini neukusnom…
I kaj bi sad htjela? Meni je slika bas smijesna… Malo crnog humora dobro dodje, ljudi se lijece na taj nacin…
Koji ljudi? Njeni roditelji? Da se to dogodilo u tvojoj obitelji tebe bi to liječilo. Da li se tako ljudi sprdavaju sa smrti Šabana Šaulića ili nekog drugog.
Ta je djevojka izgubila život na najstrašniji način i tebi je okay takvo sjećanje na nju?
U redu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Moje je drugačije od tvojeg.
Hoces reci da njena nemoze tugovat zbog ovakvih sala ?
Salu na stranu…
Bombardiraju nas svaki dan sa nekakvim katastrofama, smrtima i uzasima. Ako se necemo ljecit smjehom, onda cemo svi otic u ■■■■■.
Sale nisu problem u ovakvim situacijama, razvlacenje tragedije danima po novinama je. Da se suti o tome i sala ne bi bilo.
Ne. Nego da će kad-tad vidjeti što su drugi postavljali i koje viceve su pričali dok se njima rušio svijet…
Ne znam, možda sam ja ipak malo demode
Ma zezao sam se. Kuzis, njena obitelj ju je krknula, pa sumnjam da im sad bas sale smetaju u tugovanju…
Neznam tko još čita te novine i portale. Ja portale niti novine uopće nečitam niti me zanimaju. Kada znam da stavljaju kvazi poznate ličnosti i vijesti gdje plaše narod.
Zašto nestavljaju u novine i portale stvari kako pokrenuti vlastiti biznis, natječaje za eu fondove i takve stvari. O tome napišu jedan članak. Ali bitno da je deda toni i ova iz međimurja već tjedan dana na svim vijestima. Svaki puta kada sam u tramvaju ljudi čitaju dedu tonija i ove iz međimurja.
P.S.
Kako mi možemo utjecati na ovo iz međimurja jedino da imamo neki vremenski stroj pa da se vratimo unatrag pa da kažemo nemoj biti u kući taj i taj dan. Žalosno je ali kako mi tu možemo pomoći nikako.
Okrenimo se budućnosti. Bolje da se stavljaju natječaji za eu fondove, investicijske fondove, Venture Capitalse i takve stvari.
O takvim stvarima malo pišu u regularnim novinama.
Ima jedna tema na forumu u čijem pokretanju je iskorišten samo jedan od milijardu svakodnevnih potvrda da naslov te teme nije promašen
Ja sam samo htjela reći da je to dijete bila djevojka sa snovima o kojima nitko ne priča, djevojka koja je jednom trebala biti majka i žena, mlada cura koja je otišla u veliki grad…
A sad o njoj svi pričaju kao o “o onoj koju je krknula njena sestra” i šale se u vezi načina kako je umrla😔
Ne znam, ne mogu to prožvakati…ne znam se baš dobro izraziti
Sve mi je jasno. To si u pravu. @Martacroata
Ja sam još samo nadodao pogled na novine.
I ti si tu u pravu. Samo senzacionalizam na sve strane.
Stvar je da u novinama rade pritistak da smo zaostali za drugim zemljama u svemu i da uvozimo sve i svašta što je istina.
Zašto neprokrenu priču i približe narodu kako da otvore svoje obrte, OPG-ove ili što god i koji svi natječaji postoje za uzet sredstava iz eu fondova. To bi trebala biti top 1 vijest a ne dida toni i ostale stvari.
Naravno onaj tko pratit sve to i zna. Ali netko tko nikad se s time nije susreo s ovakvim načinom bi ga poktaknuli da o tome počne razmišljat a ne o kvazi influencerima.
Nekom izgleda paše ovakvo stanje zato to ni nestavljaju u novine i portale.
Nisi ti demode, a takve objave šokiraju svaku normalnu osobu. Ljudi ne razmišljaju kakve se stvari mogu njima dogoditi, i kakav crni humor im život sprema.
Crni humor se mora pazljivo koristiti ocito tvoj kolega s posla nije pazljivo koristio humor, a i vise si saznala o kolegi s posla s ovim crnim humorom nego sto taj crni humor uopce znaci. Dakle ako je tebi pozlilo onda postoje samo tri razloga:
- kolega s posla te uopce ne poznaje niti razumije
- jako te dobro poznaje i razumije i s ovim te htio zbaciti s takta
- kolega sposla je niza razina energije koja umjesto glave ima poklopac da mu voda ne pada u trbuh dok kisi
Crni humor moras koristiti s ljudima koji te poznaju, koji ce ga razumjeti. Osobno mislim da crni humor nije za novine i to mislim crni humor ijedne vrste. Niti je crni humor online, moze te dovest samo u nevolje…
Mislim da su sva tri razloga u igri u ovom slučaju