Cloudflare i T-com problemi sa sporim loadom sajta

Da li itko ima premium plan na cloudflare i ima ovaj problem?
Gledam stranice tipa index.hr koji je sigurno prije par mjeseci koristio cloudflare nema problema. Ne znam da li su u međuvremenu prestali ga koristiti ali tako nešto bi ukazalo na to da problem postoji samo u free planu cloudflarea

Izgleda da nisu. :slight_smile:

Ovisi kojim CF nameserverima je sajt dodijeljen.

Ja na CF imam 10-ak sajtova i ovaj problem sam uocio samo sa sajtovima koji su se nalazili na jill.ns.cloudflare.com i sam.ns.cloudflare.com nameservima.

Medjutim, vecina tih sajtova mi je upravo na tim nameserverima, a index.hr je mozda imao srece pa je na drugima. Mada, tko zna, mozda stvarno paid planovi nemaju ove probleme…

Vlasnici sajtova koji imaju ovaj problem ga jednostavno rijese tako da pauziraju Cloudflare. Ja to nisam mogao uciniti prije nego li sam SSL instalirao na origin serveru (jer su mi webovi na https) pa je malo potrajalo.

DNS koji ne rade:
josh.ns.cloudflare.com
kim.ns.cloudflare.com
jill.ns.cloudflare.com
sam.ns.cloudflare.com

DNS koji rade:
alex.ns.cloudflare.com
pam.ns.cloudflare.com
edna.ns.cloudflare.com
noah.ns.cloudflare.com

Dajte još primjera da vidimo da li ima preklapanja pa da zatražimo promjenu DNS-a

1 Like

Meni se cini da je sada sve ok

Meni i dalje ne radi

Neradi ni meni, nemogu na https://www.cloudflare.com/a/login

Jel im netko napisao tom T-Comu da nek probaju otic na taj link i vidjet WTF?

Ili kako oni to rade, kakvog to systemca imaju koji spava? Ili ono treba da padne cijeli internet da se on probudi?

Meni sad radi…mislim da nije do t-coma nego jednostavno do servera od cloudflare-a. Ili nesto rade ili imaju nekakve probleme.

Meni je još uvijek isti problem, za neke stvari me nije briga (kao recimo hrvatski news portali) ali mi je Upwork u banani :frowning:
jel ima kakvih novosti u vezi ovog problema? htio bi raditi xD

do prije 2-3h katastrofalne brzine i prekidi prema cloudflare i cloudfront / mobile i dsl
potaknut bizarnim pitanjima t-com podrske odlucio sam skupiti nekoliko primjera

urlovi za testiranje https://pastebin.com/pHdbrH2x
pozdrav

1 Like

Evo da javim da meni sada radi , barem ovo što sam stigao provjeriti . Nadam se da ce i ostalima uskoro . POzz

i meni radi.

2 Likeova

eto sigao i odgovor iz tcom-a

Poštovani gospodine ... ,

prije svega ispričavamo se radi nastalih poteškoća i neugodnosti.

Poteškoća je bila prijavljena za veći broj korisnika te smo intenzivno radili na otklanjanju iste. Poteškoća bi sada trebala biti riješena pa Vas ljubazno molimo da provjerite radi li sada usluga ispravno.

U slučaju dodatnih upita ili poteškoća stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem, 

A cijelo vrijeme govore kako ne vide problem … strašan je taj tcom koliko sam živaca izgubio u zadnja 3 dana toliko nisam u zadnjih 5 godina …

Ma tamo rade nesposobnjakovici,cast izuzecima. A najjaca je korisnicka sluzba u kojoj zaposljavaju studente koji citaju sa papira unaprijed pripremljene odgovore. Tako sam ja jednom zvao zbog nekog problema,javio se taj neki lik i pocne on nabrajat:resetiraj ruter,bla bla, a ja mu kazem: ja sam vec napravio sve to pa lijepo baci taj papir s kojeg citas u smece i spoji me s nekim ko zna o cemu pricam. Spojili me s tehnicarem nekim i to odmah

1 Like

2 Likeova

ahahhahahahah umirem :joy: