Crni petak 2020

Ja sam prije 2 godine na BlackFriday uzeo kod GreenGeeks na 3 godine. Znaci jos mi je jedna godina ostala. Hostam tamo 10 sajtova, cijena kikiriki. Instaliranje besplatnih SSL-ova nikad lakse. Podrska dobra, pomaze i vise od nekih. I nemoj zaboravit da su zaista zeleni, trose struju iz obnovljivih izvora energije.

Vidio sam odlicnih ponuda i drugdje sad za BlackFriday, al ne podrzavaju obnovljive izvore energije i nemam razloga odlazit od GG. Ako ti posjeta na stranicama dolazi ugl iz US, odlican izbor.

Sto si zakljuco profil djevojko, htio sam te nesta pitat u pp :joy:

1 Like

da, naravno da nije ona cijena sa koje kinezi stave da je snižena. one njihove cifre sa koje je nešta sniženju ništa ne znače. ovaj poco m3 ne vjerujem da ima mnogo mjesta da se može naručit za bosnu, bar ja ne znam. fazon je što za bosnu skoro više niko ne šalje ništa. mislim ne sve stvari, ali 90% stvari ne šalju za bosnu ili ima onaj nenormalni šiping od 100 plus dolara. npr sa aliexpressa većina stvari ne može se poručit za bosnu, banggood mislim da skoro ništa ne može takođe, gearbest većina stvari može mada šiping nije baš jeftin, za ovaj telefon je čini mi se šiping bio 18-19 dolara plus ono neko osiguranje 6 dolara. no eto bilo je i nekih kupona 6 + 8 dolara ili tako nešta pa je ukupno izašlo sve 141 dolar. nije strašno.

1 Like

Prao da vam kazem nisam bas zadovoljan ovim televizorom. Jer dok gledam utakmicu desava se ponekad da kad se mjenjaju kadrovi se kao uspori malo slika, na mali djelic sekunde. Mislim nije strasna stvar, ali je meni iritantna poprilicno. Onaj drugi toshiba televizor sto majci uzeh nema ovih problema, a cijena je skoro ista 20-30 (590-620) maraka razlika, jos ovaj toshiba veci osam inca. Cak mi i slika izgleda malo bolja kod hd kanala na toj toshibi no na ovom filipsu. Jos da dodam oni kanali koji nisu hd izgledaju poprilicno lose na oba televizora.

1 Like

Hoce li ko kupit VPS u Svicarskoj na 1 godinu?

1 cpu, 1 gb ram, 10 gb sas storage, unmetered 1gbps network

cista IP adresa, svi portovi otvoreni. Lokacija Cirih :switzerland:

Dat cu vam ga za 15$ paypal. Ja ga platio 24$ i to mu je cijena obnove. Traje jos 11 mjeseci.

Mislim da necete za ovu cijenu nigdje naci vps u Svici na 1gbps mrezi.

Provajder store-host.com

Dat cu vam whmcs account pa izmjenite na svoj email i billing podatke.

A de mi reci da li je sve ispravno na ekupi. Tj tebe zeza televizor i to, ja sam kontao da kupim ovaj laptop https://www.ekupi.ba/Laptop-Lenovo-IdeaPad-Gaming-3-15IMH05-81Y400GPSC-156-FHD-IPS-Intel-Core-i5-10300H-25GHz-8GB-DDR4-512GB-PCIe-NVMe-SSD-NVIDIA-GeForce-GTX-1650-4GB-428790.aspx 1620km, pa sad kad sam procitao tvoj post ne znam ni sam, da li mislis da je do tva ili do njih?

da ekupi rade ok, ja uzeo ta dva tv-a bez problema nekih, još ovaj drugi majci u drugi grad i to bez problema. i kum je kupovo kod njih nešta, neam pojma šta, laptop ili tv ili tako nešta, pa mi je on njih preporučio. ovo što tv ima to malo usporavanje (koje niko drugi sem mene nije ni vidio) nije do njih no do kvaliteta televizora. mislim radi on sve ok bez problema, no eto ima to što mene nervira, ali i to je jedva primjetno.

jesi ispratio inače cijenu tog laptopa ko njih kakva je bila i kako se kreće? ja sam poprilično ispratio cijene televizora pa sam ih uzeo u trenutku kad su stvarno bili najjeftiniji. i tad je bilo 15% dodatnog popusta na plaćanje vizom. inače na ekupi non stop imaju neke vikend akcije pa ako se ne prati ne može se neka realna cijena znat.

i da ekupi su ubjedljivo najjeftiniji u bosni kad se uporede sa drugim webšopovima, bar iz mog upoređivanja bih tako rekao.

Uredu, hvala ti puno, vec sam gledao sad bilo je na popustu 15% sa vizom cijena je bila 1530km, sad 1620, ali tad nisam imao dovoljno keša da ga kupim. Ali kroz ovaj mjesec sad planiram, pa cu pokusati upratiti malo cijene da vidim da nece ici jos dole.

To da su najjeftiniji i ja sam primjetio, pregledao sam mozda 10ak stranica ako ne i vise, i svugdje su cijene dosta više pa mi je zato pomalo bilo sumnjivo.

Hvala ti puno na savjetu.

reče @zgubijumf nekad na forumu na drugoj temi ovo

pa vjerovatno stoga su im niže cijene od konkurencije.

1 Like

To je onda to, nisam naletio na ovaj post ranije, dok ga ti nisi share, uglavnom nama pase :joy:

Nisam znao gdje da pitam, imal neko prijedlog koju mašinicu za šišanje/brijanje da kupim? Toliko ih ima da čovjek ne zna šta da uzme.

Ovu sam ja uzeo, prezadovoljan…

Ja imam dvije za šišanje: Philips neka sa kablom, bila 42km 2007. godine i neku Bliss za 20€. Samo Philips, neces pogrijesiti

Ja sam uzeo Philips prošli put, nisam zadovoljan, sada razmišljam da uzmem Panasonic ili Rowenta…

Unmetered hosting za 1 cent prvi mjesec https://www.interserver.net/webhosting/

Promo code: ONECENT2020

Payment method: PayPal

Da li je ko uzimao laptop na Laptopi.ba i kakva su vasa iskustva?
Gledao sam na ekupi i na ostalim mjestima ali ne mogu ga naci tj negdje je skuplji a ovdje mi se cini najpovoljniji pa ako ko ima iskustva da li je sve ispravno u vezi laptopi.ba?

orsa d.o.o. sarajevo, dzemala bijedica 185

seems legit

1 Like

Tako se i meni cini, plus placanje pri preuzimanju itd, reko da pitam da nije odavde ko uzimao opet da potvrdim :smiley: Hvala ti

1 Like

3 zadnja laptopa od njih kupujem, i svaki put je sve uredno, laptopi vakumirano zapakovani itd… garancija po 2 godine. Placam po pouzecu EuroExpresu.

imaju televizori.ba i tableti.ba, koristio i to da kupim TV i tablet (ista firma sve)

Vidio sam fkt to i za televizore i tablete ali reko opet da pitam ovdje, hvala ti puno brate :smiley: