Dali imate problema sa isplatama od strane AdSense

Tek toliko da provjerim dali samo mene zezaju ili nas ima jos , ne volim da budem jedini :slight_smile: . Evo ovako meni kasne dva mjeseca . Prvi dug za isplatit je bio 1832 eura a drugi ( novi) 2012 eura . Cak sam ih kontaktirao, kao da sam djecu kontaktirao . Sutra ce , sutra ce ,sutra ce. Al eto ajde danas u noci su poslali. Ali nisam imao probleme takve do sada. Kakvo je stanje kod vas?

1 Like

Hahahahaha aj ne kenjanj

2 Likeova

Kakvo kenjanje , sta ste vi pukli na ovome forumu? Od kada sam se registrirao, nema šta nisam čuo za sebe lopov,bot itd itd. Daj ne kenjaj ti , tragedija se zvat limenka i pametovati drugima. :wink:

@Srdanale priznaj da si se dosao hvalit sa izmisljenim AdSense ciframa. Jer nikad u zivotu nisam cuo da nekome 2 mjeseca kasni AdSense isplata, a vjeruj mi da na ovom forumu ima ljudi koji ove cifre sto ti zaradis mjesecno zarade na AdSense u par dana.

2 Likeova

Ali moram priznati da je ovaj inspirativan, gdje nadje 2012 hahahahahah
Nasmijah se bas na ovo: “Sutra ce , sutra ce ,sutra ce.”

1 Like

jesu li ti rekli “dodjemo ti milju eura naredni mjesec”

1 Like

hahahah Kae* dodjem ti, zovem te :smiley: Ma rekli miu brate imamo sad nekog duga prema Italiji da platimo poreza 300 miliona, pa strpi se malo zvacemo te :smiley:

1 Like

Budem jednom rekao koji su moji sajtovi,koja je moja firma, tko sam zapravo.a do tad trol :slight_smile:

Ne znam da li trolas al moguce je to i meni je jednom bilo pogrijesio broj računa pa nisu mogle leci pare :yum::yum::yum::yum:

Daj broj računa pa ti ja uplatim nešto sitno da si život kupiš, a vjerujem da će i ostali forumaši pomoći :wink:

2 Likeova

Drugo je to Zdenga, ali pogledaj sta je ovaj napisao da mu je adsense napisao sutra ce, sutra ce, sutra ce…

Lik je urnebes od prvog posta na ovom forumu…

2 Likeova

I moj je olx.ba :smiley:

Ja ih juče zvao pitao ih da mi budu žirant za kredit…

2 Likeova

“Sutra ce, sutra ce” poginio sam od smijeha.

1 Like

Mozemo li da dobijemo screen shotova izmedju vase prepiske i to kad ti pisu “sutra cemo ti uplatiti, sutra cemo ti uplaiti” ?

1 Like

Ovo nisu istine…:joy::joy::joy:
Hoćemo još…

1 Like

Pošalji im utjerivače dugova…

2 Likeova

Dragi naš Srđane, :blush:
Vidi molim te što je zasvijetlilo još jučer (a uključio si se prekjučer):

-Hmmmm… :smile:

Primijetili smo što si napisao još u svom predstavljanju;

Molim te ipak za umjerenost, mislio sam te upozoriti još jutros, sad vidim da je tema postala aktivna :smile: ipak ti skrećem pažnju da je ovo ozbiljan Forum gdje govorimo o takvim i nama interesantnim temama i nisu prikladne ni poželjne slične doskočice. :slight_smile:
Pošto si i sam naravno, znao, da ćeš pisati gluposti, stavio si topic u kategoriju Birtija. :slight_smile: Taj dio je u redu,
no ipak, ako želiš biti (možda čak i koristan) član ovog Foruma; dobrodošao si. :thumbsup: nastaviš li ovako i dalje; s obzirom da je već subota navečer, ostavit ćemo te da pišeš čak i sutra, a ban ćeš dobiti u ponedjeljak. :blush: :o:

5 Likeova

Meni nikad ne kasne, kasne npr. ako je 21. Petak a isplata bude u Ponedjeljak 23og itd…