Bok, kakva imate iskustva s DigitalOcean? I kakva je procedura za instalirati whm? ili možda neka besplatna alternativa panela?
Meni najdraza hosting firma
@id78 samo nadogradi vestu na zadnju verziju(0.9.8-16) jer su prijasnje verzije provaljene i exploitane. Vise pogledaj na njihovom forumu…
Neznam dal se isplati WHM na DO VPS jer mislim da kosta 20$+ mjesecno?
Ja preporucam webmin+virtualmin ako vec treba neki panel.
Inace koristim DO vise godina i dosad nisam s nikim razgovarao o nicemu. Ocu rec, tako su dobri da netrebam ni support.
imam jedan vps na DO, 1gb ram radi ko sat
Ima tko iskustva s tim panelom?
Kak ste zadovoljni s brzinom učitavanja? imam VPS na eleven2 i svako malo su mi stranice nedostupne, ne učitavaju sve itd. ili se dugo učitavaju.
Daj link od jedne stranice. S koje lokacije je VPS koji koristiš?
Ajme!
Maknuti se s USA servera pod hitno ako planiraš da ti webovi rade lokalno
Pozdrav za rotor!
… a osim navedenog stvarno bi moramo malo poraditi i na WP optimizaciji.
Ne kužim kako mogu biti američki serveri kad sam odabrao servere u Amsterdamu, jaoo… zajebali su me
Nisu oni tebe zajebali… zajebao si sam sebe. Kod izbora servera Eleven2 ti nudi ‘Global locations’. Normalno je da forsaju USA servere i USA DC jer su u njihovom vlasništvu. Ostale lokacije unajmljuju.
Nije niti mogao paziti. U hosting svijetu Eleven2 je bullshit provider. Onda se pravdaju za ovo ‘global loccations’, CDN i slična s**nja.
Bolje da je uzeo bilo koji unmanaged VPS negdje u EU i smjestio svojih 10-ak webova, te našao nekog indijca da mu sve složi za $20 ako sam ne zna.
U svakom slučaju skrenuli smo s teme: što se tiče cheap i unmanaged VPS hosting providera, DO je No.1 u svijetu. Ima još dobrih, ali za te novce ne možete dobiti ništa bolje.
bjezi od eleven2 prvih mjesec dana rade posle se raspadaju
Napao sam ih na supportu kak imam USA servere kad sam odabrao EU. i evo odgovora:
Hello,
You have a EU VPS, why would you issue a lawsuit? The IP is in
Amsterdam… We have a DDOS filter in US then it goes to Amsterdam.
curl ipinfo.io
{
“ip”: “185.46.122.196”,
“hostname”: “mail196.ns1.rotorhost.com”,
“city”: “”,
“region”: “”,
“country”: “NL”,
“loc”: “52.3667,4.9000”,
“org”: “AS62134 IHNetworks, LLC”
Pa sta to znaci ddos filter?
Zar cijeli traffic ide u USA da se filtrira DDOS i onda se dostavlja u AMsterdam?
Zar to ne usporava site?
Uzeo bi si onda kod DO neki paket i cpanel licencu, samo mi treba tko će mi sve to posložit, pa primam ponude u PM.