Dobio sam 210 dolara na paypal al ne znam od koga!

Da li neko moze da mi kaze odakle sam dobio 210$ i da li da pitam paypal sta je to ili da lepo povucem na karticu i kupim sebi nesto :slight_smile:

Pise “from your funding source”, sto zvuci kao da je pare potegnulo sa kartice koja ti je spojena na PayPal, provjeri da li ti je mozda skinulo novce s kartice.

ma nemam nista na kartici

Sinoc je na jednoj nasoj domacoj FB stranici objavljeno

“SVI KOJI IMATE PAYPAL LETITE ODMA PROVJERITE STANJE RAČUNA, JA DOBIO 120$, PRIJATELJ 1200$ GREŠKOM PAYPALA : D VRAĆAJU SVIMA NA RAČUN NAZAD ONO ŠTO STE PODIGLI U ZADNJIH MJESEC DANA ILI DVA!
EZIO”

Ja mislio neki ozbiljniji troll, ali ako ti se to stvarno desilo, izgleda da se desavaju nekakve greske u sistemu. Ja cu danas podici ono novca sto imam na racunu koji mi je povezan sa paypalom, just in case :stuck_out_tongue:

pa jesam povukao 210$ pre desetak dana ali to sam ja podigao odavno

Pa ako je vjerovati ovim Facebook page adminima, taj novac sto si povukao sa paypala na banku se zbog neke greske refunda na paypal, a racun u banci ti ne diraju.

Ipak da se ja pitam ne bih to dirao, bar neko vrijeme, da poslije ne bi imao vecih problema zbog 200$ :confused:

a sada gledam ne mogu da ih povucem na karticu

Pa traje to od sinoc jos, vjerovatno su privremeno disableali povlacenje novca, kako bi zaustavili dalje probleme. Nagadjam samo ne znam

imam samo opcije
Transfer funds
send money
Request money
a nema withdraw

Ja dobio 455$ WTF ?

ma uzivaj nek i nama malo sine sunce :sunny:

A ovo Transfer Funds je izgleda novi nacin povlacenja, vidis kad kliknes imas na karticu da prebacis.

video sam i ja ali dal da povucem ili ne.

Ja ne bih…ukoliko ti PayPal treba za ozbiljne stvari. Sad ako ti se da petljati preko novih ili nekog u buducnosti onda povuci :slight_smile:

Upravo tako.

Ako to ostane tako u najboljem slucaju cekajte prvi u mjesecu, i ako se tad prebaci ja bih na vasem mjestu uzeo i koristio novac sasvim normalno, jer se tada uvijek mozete izvuci na “nisam ni primjetio”

Ja sam im poslao poruku pa cemo vidjeti sta kazu.

``

I ja hladno 500$ :joy:

ali mislim da je bug neki teski. Zato ne dirati nista :smile:

Auh, ne valja kad imas pare, ne valja kad nemas, slatke muke.

2 Likes

Ja sam juce primio isto tako novac od prije 10 dana sto sam isplatio i jutros zvao paypal da provjerim i kazu sve ok nama je banka samo vratila transakciju, ali vjerovatno je neka greska koju ce brzo ispraviti :slight_smile:


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact