Ja nisam uklonio nikakav link koji sam imao u dogovoru sa tobom. O cemu pricas?
Dakle, ne znam za ostale. Moj sajt je sanjati.com i na sa kim nisam radio one way razmjenu stoga prije ovakvih postova kada namjeravate ocrniti nekoga prvo provjerite na kojim sajtovima se razmijenili linkove, a ne odmah na optuzbu okrenuti. To sto ne znas koji su clanovi znaci da ne znas ni sa kojim sajtovima si mijenjao. Ja sam sa tobom i sa svima imao 2 way razmjenu. I kako vidim ti si taj koji je bez ikakvog pitanja sklonio moj link…
Dakle, nije svakome za vjerovati…
@Popic, tako sam i ja jednom popizdio, al se sjetio da sam sa nekima radio abc razmjenu pa obrati pažnju na to…
S obzirom da sam brisao PM nemam detalje dečkima iskrene isprike ko ce pamtit sve opcije razmijena a morao sam ih provijeriti nekako jer je vecina stranica maknula a dosta stranica je bilo sta nije aktivno vise…
Jos jedna isprika a linkove vracam odmah…
Ako sam koga preskočio molim da se javi…
Hvala puno i još jednom isprike… 
Nisam imao namijeru nikog uvrijedit…
Dobro, što da onda brišemo od ovih postova gore?
Ja sam da se obrišu od 168 do uključivo ovog mojeg
Razmjena linkova nije trgovina. Pod “trgovina” barem ja podrazumijevam da jedna strana mora dati novac.
Može sa moje strane, samo sam želio upozorit na ponašanje određenih članova koje nije u redu, ostali su jednostavno maknuli link…
a neznam gdje svrstati ovakvu vrstu problema jer je ipak razmijena jedan oblik trgovine pa kako primitivna bila 
Još jednom isprike Dexteru i einu… ostali su maknuli linkove a mislim da nakon razmijene nema smisla provijeravati svaki dan jesu linkovi još tu, a to nije dobra trgovina…
Takodje ni ja nisam uklonio nikakav link iz razmene, decko se ocigledno nesto gadno istripovao. I ja mrzim kad mi neko ukloni link bez obavestenja, ali prozivati ljude bez osnova, to ne dozvoljavam.
Jer ti si radio 3way razmene, i sada si u gadnoj zabludi, ali posto vidim da si ti moj link ka sanovnikopedija.com uklonio sa tvog epodstanar sajta, sada cu i ja tebi da uklonim link sa mog gledanje-u-solju.com na kom je zapravo i radjena 3way razmena.
Posto vidim da si u totalnoj zbrci i ne znas kud udaras glavom, sa tobom vise dogovora nema, jer neko da ima paranoju u svojoj glavi i sam se istripuje da mu je neko uklonio link i onda on ukloni, a link mu stajao samo na drugom sajtu jer je logicno radjena 3way razmena, takve saradnje mi ne trebaju. Svasta cu videti.
Ponovno MeeGo ispostovao svoj dio dogovora prije nego li je posao bio zavrsen. Sve pohvale.
Ostvarena dugoročna suradnja sa članom IQRC. Isplaćeno prema dogovoru, čovjek od riječi i punog povjerenja! 
Znam da ste ga svi nahvalili ali moram i ja. Član mrcina, napravio transakciju unatoč komplikacijama, nazovimo to “s moje strane”. Čovjek susretljiv i spreman pomoći oko rješavanja problema iako to uopće ne mora.
Hvala za trud i sorry za izgubljeno vrijeme!
[quote=“JohnWizzer”]Znam da ste ga svi nahvalili ali moram i ja. Član mrcina, napravio transakciju unatoč komplikacijama, nazovimo to “s moje strane”. Čovjek susretljiv i spreman pomoći oko rješavanja problema iako to uopće ne mora.
Hvala za trud i sorry za izgubljeno vrijeme![/quote]
Drago mi je kada mogu pomoć, a komplikacije nisi stvarao ti, nego se radilo o okolnostima na koje nisi mogao utjecat.
S tvoje strane je također sve bilo korektno i susretljivo, stoga 5+ za tebe! 
Kolega Mrcina, izuzetno visoki nivo pisanja, gotovo profesionalni, bez problema se posvetio pračenju i pisanju sportova koji nisu zastupljeni u značajnijoj mjeri, svaka čast. Sve preporuke!
Jos jedna pohvala za clana mrcina, suradnju nastavljamo dalje. Pouzdan, korektan, ma ljudina.
Isto tako sve pet za HepeK-a!
Nisam očekivao još jednu pohvalu, ali red je da zahvalim i vratim pohvalu jer i ja sam u cijeloj suradnji zadovoljan.
Napisao sam čovjeku skoro 100 članaka, sve do sada uredno platio, susretljiv je sa svime, pa i načinom uplate. Ma jednostavno, poslodavac za poželjeti. ![]()
Neka naša suradnja potraje čim duže, pa ako bude potrebe, neka se i proširi. S tobom se mogu oko svega dogovorit ![]()
Ja bih isto pohvalio HepeK-a za obavljeni posao. Nadam se da ćemo i dalje surađivati.
Sve najbolje za člana franzi.
Volio bi da clanovi, tj da to bude uvijet. Da napisu za sto idu pohvale, sto je clan napravio. Tako ce biti lakse za svih a i na kraju ako clan napravi jedan tip posla dobro, ne znaci da ce i drugi, pa bi puno pomoglo da se napise tip posla. Slazete li se?