Dobri i loši trgovci na WM forumu

Još veća pohvala za člana The Ja.

On je zadovoljan dobivenim radovima, ja sam zadovoljan primanjima, a na obostrano zadovoljstvo dogovoren je nastavak suradnje s još jednim poslom, koji vjerujem da neće bit zadnji.

Sve u svemu, sve pozitivno i sve moje iskrene preporuke ima!

Pohvala za clana [font=“Arial Black”]The Ja [/font] uredno primio novce na PP i meni proslijedio na MB :doki:

Moram pohvaliti člana “MeeGo”

Bez problema možete poslovati s njim, sve uredno plaćeno 10/10

Pohvala za člana “Mrcina”! Primio uplatu na Paypal i isti tren proslijedio meni kune, puno povjerenje za člana!

Svojevremeno (prije uhuhu) mi je mitok sredio popust na Dynadotu za domene, tako da je ovo bila takoreći, protuusluga. :slight_smile:

Uglavnom, mitok je isto član za pohvalu! :slight_smile:

Pohvala za clana dollars, uredno obavljen posao.

Odrađen posao za člana mf1983.

Uredno platio nakon odrađenog posla. Čovjek od riječi! :slight_smile:

Pohvala za clana SkyNet. Brza usluga.

LaPress me je prevario dao sam mu stranicu i nisam ga ni vidio vise !

Pozitivno iskustvo sa članom mrcina poslao mu novac na MB, on meni proslijedio na žiro račun bez ikakvih problema! :win:

Član d1namic također je svoj dio odradio pošteno i korektno! :slight_smile:

Pohvale za člana Ray. Platio sponzorirani članak na mom portalu. Uplatio novac i prije no što sam ja stigao objaviti članak. Čista 10-ka

Također pohvala za člana Bouli, brza i učinkovita suradnja. Sve pet, surađivat ćemo i dalje.

Također pohvale za člana Bouli, brza i učinkovta suradnja. Sve pet, nastavak suradnje u budućnosti.

Negativno iskustvo sa LaPress, prodaje ukradenu “robu”.

i to moju :smiley:

Pozitivno iskustvo sa članom Marko_bweb. Sve uredno prošlo!

Kupovina web stranice od člana Exdizajn je prošla u najboljem redu.

Pohvala za clana Dexter83, uredna i brza uplata za objavu clanka.

Ovako ovdje ću nabrojati samo web stranice koje su ukolonile link pri razmijeni bez upozorenja.
Imena članova neželim tražiti po forumu mslim da je gubljenje vremena, samo malo upozorenje drugima…
kondilomi.com
recept-kolaci.com

croatia-photo.net
moje-igre.com
zagreb-city.info
sanjati.com
Napominjem veoma pokvareno od tih stranica samo ukloniti linkove sa razmijene i tražiti nove za razmijenu!
To je neki oblik balkanskol link buildinga ili šta???