Dobri i loši trgovci na WM forumu

još jedna pohvala za člana “mrcina”

radio sam mu opise za igrice i uredno je plaćeno.

Član maestro67 odradio vrhunski posao, odlična cijena, sve pohvale.

Sve pohvale clanu Pego, precrtavao mi je nesto u vektore. Jedva sam ga nagovorio da mu platim simbolican iznos.

Kupovina stranice od člana Bugi prosla bez problema.

Evo i jedno negativno iskustvo…
Ne preporucam nikakvu suradnju sa clanom d1namic. Nekorektan, nekulturan, prevarant i lopov su samo neki od epiteta za doticnog clana. Od clana d1namic sam kupio uslugu pisanja clanaka, narucio sam 20ak clanaka i jos mu izadjem u susret jer mu je bilo hitno sa novcima i posaljem mu pola dogovorenog iznosa nakon sto mi je poslao 5 clanaka. Nakon toga sam mu uputio jos par poruka na koje nije odgovarao iako je stalno online tu na forumu. Tako da ne nasjedajte na price i nikakvu suradnju ne ostvarujte sa clanom d1namic.

Moje iskustvo sa članom SteelMaiden, vlasnikom foruma
U prvom mjesecu je tražio osobu za dodavanje igrica, 1000 komada , igrica,opis,uputstva,slika,tagovi… javio sam se i ponudio 1.5 kn /kom … tražio je da za početak dodam mahjong igrice… a ostale kada budem imao vremena. Dodao sam mahjong igrice i onda sam imao problema sa laptopom, faxom … i nisam dodavao igrice kao što sam obećao. U nekoliko navrata sam se javljao na skype i pitao dali je problem što nisam dodavao ali nije bilo odgovora. I neki dan mi se javio da nevalja jedan opis i da dodam igricu milijunaš, što sam dodao odmah, i danas vidim da više nemam pristupa admin panelu.

Priznajem da nisam ispoštovao ono što sam rekao, ali nije uredu od Filipa da je bez ikakve poruke odustao od posla.
Mogao je bar reći kada ćeš obaviti posao ili ne odgovaraš mi naći ću drugu osobu i koliko sam ti dužan za do sada obavljen posao ( oko 100 igrica )…
Jadno je da ne može odgovoriti na poruke, ovo je već druga negativna poruka u zadnjih 10-tak dana i nadam se da neće završiti u kanti za smeće…

U nesto manje od 4 mjeseca je postavljeno manje od 100 igrica od dogovorenih 1000. Takav posao se obicno obavi u tjedan do dva max. Primjetio sam da si i u medjuvremenu obavio i poslove za druge kljente.

Prekjucer sam ti uklonio admin account, kako bi ga mogao dati nekom drugom tko je preuzeo posao. Iduci dan nisam bio online pa ti nisam stigao odgovoriti na poruku, a od tebe nije bilo lijepo odmah javno iznijeti nas problem. Ja sam tebe cekao 4 mjeseca, ti mene nisi mogao dva dana.

Kad budes online javi mi se da dogovorimo isplatu za odradjenih ~ 100 igrica.

Riješeno.

[hr][/hr]

[indent][color=green]Diskusija koja se je razvila koji post prije, a poglavito nakon ovog mjesta je izmještena u vlastitu temu:

http://www.webmajstori.net/forum/tema/37253
[/color][/indent]

Pohvala Junioru uredno napravio isplatu.

Nakon cca dva mjeseca što mi je član ProfitLista odradio SEO za strano tržište, vrlo sam zadovoljan i moja je preporuka.

Pohvala za kres0 odradio posao za pola sata nakon uplate.

Suradnja s clanom rappixprosla uredno.

Pohvala za člana rydzo16, ispoštovao svoj dio dogovora i uredno platio fb kupone. Slobodno trgovati s njim.

Pohvale za APazinjana, poslao kupone za fejsbuk odmah nakon dogovora, i prije uplate, svaka čast :wink:

suradnja s SteelMaiden prošla super :slight_smile:

PeGO je majstor za logotipe :slight_smile:

kupovina stranice od člana pob, sve prošlo bez ikakvih problema, čovjek susretljiv i maksimalno korektan

suradnja s članom digits prošla super :slight_smile:

Također, vrli član Pego odradio logo super brzo i super kvalitetno !

Preporučam !

Suradnja s članom Bubni prošla super. Lako se s čovjekom dogovorit i ispuštuje dogovor.