Dakle ovako nemojte ako vam je imalo stalo do vašeg rada nikad surađivati s 1ONE, odnosno [color=green]X. Y.[/color] i firmom Insula Media.
Ja sam surađivao s njim 19.3. ove godine i do danas nisam ni dobio novce.
prvo je bilo da će mi uplatit odmah po završetku i na kraju 2 dana poslije “mi je uplatio novce” koje mu je prije mene uzela kazna za brzu vožnju, dakle država me preduhitrila
par dana nakon mu je asistentica zajebala nešto (iako nikom ne da pristup tokenu al eto - to je kasnije rekao) i uplatila je istom liku 2 puta umjesto njemu i meni…
tako je bilo nekoliko verzija da bi na kraju momak kao uzeo novce u kešu sa sobom i u zg se uputio da mi uplati, par dana nije stigao do banke iako banka svaki dan radi do 19…i htio se on nać samnom al jbg ja nisam imao vremena (baš me zanima koja bi tu isprika bila)…
onda je otišao u pulu na more i tamo nije uspio nać banku iako je u 14 sati rekao kako baš ide do banke i kako zna di je, banka radi do 19 naravno nije je momak našao…
kad sam ga prisilio da mi plati novce il nek ne koristi moj psd i da ću ga obrukat ovdje, tj. napisat ovo šta sad pišem momak mi pošalje potvrdu o zaprimljenom nalogu, koji naravno nije proveden - vjerovatno jer nije bilo sredstava na računu…
i danas sam mu dao ultimatum da do ponoći pošalje potvrdu o uplati i naravno, nije je poslao…
dakle izbjegavajte tu osobu ako želite biti plaćeni za posao koji odradite…
a ja sad odoh još upozorit klijenta da ne koristi moje djelo, moj psd
Još jedna u nizu pohvala na račun APazinjanina, obavio svoj dio besprijekorno i još izašao u susret s vraćanjem novaca zbog nesporazuma, u kojem sam ja najvise kriv Bravo APazinjan
Odrađen posao s članom karitas. Čovjek od riječi, donio novac u drugi dio grada osobno (na svoju inicijativu), kako ja ne bi morao čekat ponedjeljak, te kako bi dogovorili nove poslove. Svaka čast!
Samo da pohvalim clana ‘azeee’, jako brzo je obavio sa svoje strane sve sto je trebalo, dozvolio da stoji sajt na njegovom hostingu dok ja ne sredim transfer domene i promjenim NS, za svaku pohvalu!
APazinjanin - ja uplatio, on isporučio brzo i uredno. Nema problema oko postavljenih pitanja, susretjiv je te odgovara i na najdosadnija pitanja (al ga svejedno nemojte davit ).
Uglavnom čista 5-ica i svakako preporučujem trgovinu sa njim - ja ću nastaviti suradnju svakako.
Pohvala još jedna, Dexter83.
Platih čovjeku uredno preko paypala, evo već drugi tjedan uredno šalje izvješća o napravljenom, provjeravam nasumično to što je odrađeno i nema greške. Dakle, isporučuje što je dogovoreno, i to u dogovorenom roku. Svakako preporučujem, također sa njim nastavljam suradnju. Ocjena: čista 5-ica.
pacman23 - dogovorili smo posao vrlo brzo, čovjek zna šta želi. Nakon odrađenog posla mi je uredno uplatio dogovoreni iznos. Sve prošlo vrlo glatko. Preporuka, opet čista 5-ica Stvarno imam sreće sa članovima webmajstora… Pa evo i forumu webmajstora +5!