Pohvalio bi člana bubac85.
Brzo dogovorili detalje, uredno uplatio novac bez puno pitanja i natezanja. Preporuka! 
Pohvalio bi člana bubac85.
Brzo dogovorili detalje, uredno uplatio novac bez puno pitanja i natezanja. Preporuka! 
[font=Arial Black][color="#FF0000"]Veliko razočarenje u člana iggysick : [/color][/font]
Ponudio mi neke linkove, platio mu i poslao u excelu njegove domene,moj link, moj anchor i datum objave linka. Objavio 2 linka i sad već 7 dana kasni s objavom linkova, nema ga na skajpu, na poruke preko WM.a ne odgovara.
Zatražio sam povrat novca ali nema odgovora.
Čekam njegov odgovor da znam što mi je slijedeće činiti.
Čudno je za člana koji je ovdje 10 godina.
Možda je čovjek na godišnjem 
možda su u šumi ![]()
Ljeto je i lijen sam bilo što raditi 
Nemam drugog opravdanja 
Evo sad ću staviti linkove
Renato100
Velike pohvala za ovog clana, sve tocno po dogovoru i stvarno bez greske…
Susretljiv i ljubazan!
Preporuke :gitara:
Član Ivan1000 korektno platio posao kako je bilo i dogovoreno.
Ugodna suradnja.
[quote=“APazinjan”]Član Ivan1000 korektno platio posao kako je bilo i dogovoreno.
Ugodna suradnja.[/quote]
Također sve pohvale za člana APazinjan - WP majstor!!!
Pohvala za Mrcinu koji je korektno odradio posao i prije dogovorenog roka, sve 5 :kuc:
Vraćam pohvalu Zgubijumfu. Platio posao prije nego sam uopče počeo radit, na čemu je inzistirao iako sam rekao da može platit po završetku posla. ![]()
sve pohvale za člana CreatifCode 
stvarno je mrcina !!!
zaboravih spomenuti 
prodaja stranice prije dva mjeseca sa korisnikom maliplavi prošla u najboljem redu… čovjek uplatio dan prije za stranicu i bez problema dogovoren transfer za drugi dan… preporučam!
Potpuno negativni utisci sa članom Dmitrecic.
Odradio sam rad, i čekam od 20. Jula da isplati bednih 25 eur. Dakle od 20. Jula. Od 22. Jula nije viđen na skajpu, a koliko vidim ovde je juče ulazio, na ovaj forum. Rad sam poslao unapred misleći da je ozbiljan za saradnju, ali ovo više nema smisla definitivno. Još da je neka cifra pa da razumem. I kada bi nešto rekao pa ajde. Sve u svemu neverovatna osoba. Još sam “kao” planirao buduću saradnju i šta ti ja znam, baš je vešt na jeziku.
Vidim da ima dobru kritiku ovde, ne bih da tražim ima li nekoga da se žali, ali ovo je smejurija šta je uradio.
Da ne bude crno bez i malo belog, pomogao mi je oko php koda za određeni sajt bez nadoknade. U znak zahvalnosti sam ga preporučio kao programera za određeni posao za koji bismo oboje zaradili. Na kraju je taj posao propao a ja sam ostao delimično isplaćen za ono što sam ja uradio.
Da je barem rekao da mu se ne sviđa rad ili šta ja znam ili šta god, nego je rekao da je zadovoljan, sve super, i onda samo nestane. To nije u redu u svakom slučaju.
A možda je na godišnjem odmoru.
Sa odmora je uspeo da zavrsi projekat koji je zapoceo ali nije uspeo da se javi 20 dana? Ne ide bas. Sve u svemu, cekam da se javi, barem da znam sta se desilo. Kada je sve to trebalo da se zavrsi tada nije bio na odmoru, niti je meni bilo sta rekao.
sve pohvale za člana APazinjan
Također, suradnja s članom VIC prošla ugodno, preporuka.
Suradnja sa članom Goranh222 prošla odlično. Platio je i više nego što sam tražio.
Sve pohvale za člana “dombo” napravio posao bolje nego sam ja to zamislio ![]()
I napravio sve prije nego sam ja uopce stigao uplatit novac…
Svaka cast!!