Dobri i loši trgovci na WM forumu

Sve pohvale za člana APazinjan - stvarno WP stručnjak!

Ivan1000 uredno platio obavljeni posao. Preporuke.

Dajem negativnu reputaciju članu agent47
Kupio sam od njega sajt igrice321.com ponuda
sajt sa kupio sa uvjerenjem da ima 800 posjeta dnevno. Dan nakon što sam ja kupio sajt, sajt je pao na 20 posjeta dnevno i do danas je na tome (već 10ak dana).
Ne znam što se dogodilo te kobne noći kada sam ja kupio sajt da je odjenom pao na nulu, ja nisam ništa dirao na sajt, čak ga nisam selio na novi server do prije 5 dana.

Prije par dana sam pokušao kontaktirati člana agent47 na skypu, rekao mi je da je u školi i da nema vremena, nakon toga ga nije bilo online par dana pa sam mu poslao pm na webmajstore da dođe online na skype što je u učinio ali razgovor je neslavno završio.

[color="#A9A9A9"][15:47:35] Marko Rajevic: evo me ? :slight_smile:
[15:48:00] Šime Bugarija: e, jel mi možeš poslat sliku od analyticsa od sajta za zadnjih 30 dana, ja nemam stat
[15:48:30] Marko Rajevic: Prijatelju ja uklonio kada sam ti prodao i kada mi je legao novac,mislio sam da ces ti postavljati svoju.
[15:48:57] Šime Bugarija: ok
[15:49:31] Šime Bugarija: Jel mi možeš poslati onda sliku od adsense prikaza dokad imaš
[15:49:31]Marko Rajevic je OFFLINE.[/color]

Tražio sam ga analytics jer je na sajtu njegov kod i dalje a znam da je posjeta pala jer ima dnevno 50ak prikaza na adsensu i brojać u dnu je stalno na 0-2.

Pa bar ti znaš o toj niši, to je ona rasprava gdje se spominjalo da je u kratkom vremenu došao na prvu stranicu za KW igre/igrice, s domenom starom nekoliko mjeseci, a joj uzimaj to dok se ne predomisli i to pod hitno, jer slicnu neces dobiti :smiley:

Neznam što se dogodilo, čudno mi je da je sajt pao baš taj dan kad sam ga kupio i to na nulu mada je sve moguće. Kupio sam sajt točno 20 dana nakon zadnjeg posta u toj temi i poslao mi je sliku analytics koja je bila ravna crta. Ja kužim da postoji rizik, ali da sam barem par dana imao tu posjetu i vidio na svoje oči pa da je sajt pao onda bi rekao, jebiga, poušio, nema veze, al ovako sam skoro siguran da me je agent prevario. Ponašanje člana nakon kupnje mi još više produbljuje sumlju u njegove namjere.
Ja sam agentu posao ponudu isti dan nakon što je postavio ponudu na forumu što je on odbio da bi me kontaktirao nakon 20 dana i rekao da sad prihvača ponudu odjenom i da uz to spušta cijenu i uvjerava me kako je sajtu porasla posjeta.

Nemam ništa protiv niti jednog naroda, ali do sada sam poslovao par puta sa državljanima Srbije, što preko ovog foruma, što preko drugih foruma i svaki put sam loše prošao, ali DOSLOVNO svaki put. Evo zadnje sam prevaren za 60eura i rekao sam nikada od njih ne kupovati više. Jednostavno neznam zašto je to tako…

@Bugi zašto nisi gledao whos.amung.us - history » gnucgk5z6c6k koji je na sajtu? Mada on pokazuje dosta premeta sredinom prošlog mjeseca i onda pad. Ali tko zna kakav je to promet bio.

[quote=“MeeGo”]Nemam ništa protiv niti jednog naroda, ali do sada sam poslovao par puta sa državljanima Srbije, što preko ovog foruma, što preko drugih foruma i svaki put sam loše prošao, ali DOSLOVNO svaki put. Evo zadnje sam prevaren za 60eura i rekao sam nikada od njih ne kupovati više. Jednostavno neznam zašto je to tako…

@Bugi zašto nisi gledao whos.amung.us - history » gnucgk5z6c6k koji je na sajtu? Mada on pokazuje dosta premeta sredinom prošlog mjeseca i onda pad. Ali tko zna kakav je to promet bio.[/quote]
Normalno da sam gledao, kad sam kupovao sajt bilo je 10-30 online stalno.

@goranh222 sve pohvale, uplatio novce i prije nego je posao odrađen. Preporuka.

preporuka za člana -ekser- .

Također i moja preporuka za člana -ekser- 5+++++

Dohvala članu Trollface čovjeku sam dao sve podatke za web odma je uplatio novac u pon

5/5 preporuka

VIC-u minus, nije neka lova ali nikad ništa od ovoga… Čak sam dobio i ignoriranje, na pitanje hoće biti što od toga…

http://www.webmajstori.net/forum/38671-tko-smisli-ime-domene-plati-mu-se

http://www.webmajstori.net/forum/38671-tko-smisli-ime-domene-plati-mu-se#post277160

:smiley:

Jbt koji tipovi, ja bi im odmah odstranio sa foruma.

Nisam poslovao al bih stvarno pohvalio člana “zerocoolos”. Kupovao sam VPS na hetzner.de Nisam ni bio svjestan kako sam na tom teritoriju tele, ali on me uputio u sve, ustedio novac i sve instalirao bez centa. Stvarno sam mu zahvalan do neba. Divan čovjek.

Pohvala za člana SteelMaiden, platio je posao unaprijed i daleko prije završetka. Jedna od boljih suradnji koje sam do sada imao!

Pohvala za člana chief_wolfinjo, transakcija prošla brzo, uredno i kako smo se dogovorili. Sve preporuke!

Također A++++ za člana MeeGo

Sve pohvale za clana nikola7383 ! Sve uplaceno kako je i receno, i suradnja prosla bez problema. Rijec je o malo vecem iznosu gdje je sve rijeseno na obostrano zadovoljstvo!

[quote=“susjed”]VIC-u minus, nije neka lova ali nikad ništa od ovoga… Čak sam dobio i ignoriranje, na pitanje hoće biti što od toga…

http://www.webmajstori.net/forum/38671-tko-smisli-ime-domene-plati-mu-se
[/quote]

nikada nista niti od doticnih domena nazalst mislim da sam ti jaio to ako nisam javno ti se ispricavam

sve domene koje su predlozene su slobodne