Dobri i loši trgovci na WM forumu

[quote=“VIC”]nikada nista niti od doticnih domena nazalst mislim da sam ti jaio to ako nisam javno ti se ispricavam

sve domene koje su predlozene su slobodne[/quote]
Ma nema problema, vidiš da sam reagirao tek par mjeseci poslije, stvarno nije mi do novaca.
Da nisi ništa ponudio svejedno bi ti poslao. Samo sam htio pomoći, i nisam prodavao svoje, već sam tražio one koje su free, a da ti odgovaraju. :slight_smile:

Jedno negativno iskustvo s članom IQRC (detalji poslovanja obrisani na zahtjev člana).

welcome to the club

Vladimir je imao plan napraviti hosting koji će biti među top 4 u hrvatskoj, kao što mrcina veli bez ulaganja/ s minimalnim ulaganjem.
Ja sam trebao u Sv. Ivan Zelinu ići namjestiti PBX i telefone za support…

Radim sa Vladimirom oko godinu dana i imam pozitivna iskustva. Sve što sam radio čovjek je isplačivao uredno, nekada i unaprijed. Dolazio je čak u BiH da se upoznamo. Možda je problem u vama?

Anyone else? Mislim, OK, nek vi surađujete uspješno ali iskreno - Vladimir mi nije baš lijepo pričao o tebi i tvojim prijateljima na zadnjim kavama na kojima smo bili. Zvao vas je balavcima koji ga vuku za nos, koji su neodgovorni, itd. Kako ste kasnije sve izgladili, ne znam, ali činjenica je da imam sve razgovore na Skypu i GTalku na kompu, te mogu potkrijepit sve gore navedeno.

PS Pristao sam na njegovu nagodbu koja po meni nije poštena, a on se svejedno nije udostojio isplatit niti odgovorit danima. Pametnom dosta.

PPS Dugo sam odugovlačio s ovom objavom jer sam znao da će doći do rasprave. Otići će ovo u novu temu, siguran sam :slight_smile:

Znam još jednog člana kod kojeg je V. dolazio.
Neću ga imenovati, ako hoće neka se sam javi, :slight_smile:

Dosta ima tu “profesionalnosti” :slight_smile:

[quote=“mestro67”]Znam još jednog člana kod kojeg je V. dolazio.
Neću ga imenovati, ako hoće neka se sam javi, :)[/quote]

ma znam šta znaš o asterisku tako da…

Ništa :slight_smile:
Zato i nisam išao.
btw, nisam ja ništa loše rekao o njemu.

pa u pravu je bio da sam u pocetku bio neodgovoran i nisam stizao sve na vrijeme uraditi, jer nisam mogao da radim za 2 firme.

@mrcina ako još imaš podatke od sajtova daj ih “hakiraj”, nemoj se predavati, objavi na nekom od svojih sajtova ovu priču, neka google učini svoje pa će imati ljepu “referencu” kada bude netko njegovo ime pretraživao.

ides u off topic, ali logic.ba je sad postao commodohost.com hosting. Upravo iz razloga zato sto sam se zaposlio kod vladimira u firmi. A WHMCS na commodohost.com ne radi zato sto nije bilo klijenata pa je licenca iskljucena otprilike prije mjesec dana. A sutra cemo ubaciti novi sajt na commodohost.com kao i custom billing sistem :slight_smile:

Isključio sam se onaj dan iz rasprave u vjeri da će se dotični javit, ali očito je da nema tu namjeru, iako sam siguran da ga je mahir obavijestio o ovome. :slight_smile: Nema smisla pisati kad nema glavnog u ovoj priči.

Očito je i zašto ga mahir brani (sam je rekao da radi za njega), a ne brani ga nikakvim argumentom za moj slučaj, tako da se neću osvrtat niti na te njegove upise.

Ja znam što mi je sada činiti, ali o tome nije potrebno ovdje pisati. Hvala svima koji su se javili mailom ili bilo kako vezano za ovaj slučaj :wink:

Pa mene nikada nije zeznuo…

Nemam ja nista stim :slight_smile:

Suradnja s članom robi76 prošla u najboljem redu. Platio dogovoreno, te odmah nastavlajmo našu suradnju. +++ za njega.

E i da ne zaboravim, uspješno završena jedna duža era suradnje (transakcija PP>>MB) s članom madzgo, koji je prije svega korektan i pošten ispao u cijeloj našoj suradnji. +++ i za njega :wink:

Isprika za dupli post.

Takodje plus za Mrcinu koji je uvijek odlicno odradjivao svoj dio posla.

Možda ne treba to niti isticat previše, ali suradnja s članom 1ONE prošla prema dogovorenom. Čovjek se držao dogovora i zasluženo dobija moju pohvalu u ovoj temi :slight_smile:

Moja prva suradnja na ovom forumu pa negativna a radi se o članu popic , ja obavio svoj dio jos prije 2 tjedna, uplate jos nema, par puta pitao preko e-maila navodno nije problem u novcima nego se ne stigne do banke. Mislim da nije izgovor 2 tjedna ne stici do banke.

Nešto me u zadnje vrijeme baš hoće - novo [color="#FF0000"]negativno[/color] iskustvo, ovaj put član Dado1986, vezano za ovaj posao. Ne djeluje mi Darko kao varalica, ali možda sve ispravi sada kad bude javno :slight_smile:

Dogovor je pao oko navedenog posla, trebao sam napisat određen broj članaka za određen iznos, i kao za početak par članaka unaprijed da se uvjeri kako mogu pisat te članke. Obećao je uplatiti, poslao sam mu X članaka i nekoliko ostavio spremnih da čim vidim uplatu pošaljem, no odjednom se nije javljao par dana.

Poslao sam mu novi mail, javio se, u nekoj je frci, prodao je sajt i poslao moje radove novom vlasniku koji će me kontaktirat ako mu se radovi sviđaju i ako će ih koristit će mi ih platit. Meni ništa jasno, pa s kime sam ja dogovarao posao, zašto ja sad ovisim o nečijoj dobroj volji da mi isplati novac za odrađeni posao. Naravno, novi vlasnik se nikada nije javio, ali on u ovoj priči nije bitan niti najmanje kriv, pa neću navodit o kojem se portalu radi.

Interesantno je o kojem se portalu radi i tko ga (je) financira(o) - barem prema riječima Dade - tako da mi je rasplet ipak malo čudan…