Svakako pohvale i preporuke za suradnju s @ruzica. Vrlo odgovorna prema rokovima, članci zanimljivi i pismeni. Hvala ti za feedback @ruzica!
Sve pohvale za člana @d1namic, ostvarili smo uspješnu saradnju, od riječi je stvarno…svaka čast
Također pohvale natrag ka @MuamerWP, zadovoljstvo je poslovati s nekim ko osim znanja ima i ideja (posao grafičkog dizajna), oduševio s logoom, i cijenom
Također još bih od novijih suradnji naveo i @CroLog, dvije kupnje od njega prošle brzo i bez problema!
Inače ne pišem u ovu temu, osim ako me netko ne spomene, pa onda uzvratim…
Dobra suradnja sa @Martacroata , pisanje prijevoda , pismeni tekstovi , dostavljeni u roku. Svakako preporuka.
Odlična suradnja sa @zgubijumf, uređivao sam mu wordpress te je ponudio i veću cijenu nego što sam želio te je uredno i platio. +1
@dfusic takoder sve najbolje. Brzo obavljen posao. Nastavljamo suradnju.
Dobro iskustvo sa @Goran_Duskic. Profesionalno i lako obavljena kupoprodaja sajta. Sve pohvale za člana.
@nadan - dvije rijeci, Pošten čovjek !
Odlicna suradnja sa korisnikom @ChatBalkan, ponudio mi je adsense account, preuzimanje accounta trajalo je par minuta, bez ikakvih pitanja, natezanja, jednostavno i brzo. Preporuke 10/10.
Odlična iskustva sa kupcima @Goran_Duskic i @mrcina. Sve pohvale!
@imemperor1
Vraćam pohvalu. I prije ohoho smo nešto surađivali pa mi nisam ništa manje ni očekivao!
Prevaren sam od strane člana @mastaz314 . Kupio sam 2 adsense acc, jedan sam 10e na njemu i drugi sa 70e.
Sve je bilo uredu dok se na ovom od 70e nije pojavila potreba da potvrdim prijavu sa njegovog broja mobitela. Od tada se navedenom članu (3 dana) gubi svaki trag. Ne odgovara na forumu, na mail niti se javlja na mobitel.
Slao sam mu također nekoliko puta google poruke i par puta mu uputio google poziv.
Pazite s kim trgujete.
Sta te konkretno prevario? I ne razumijem zasto uopste kupujete te naloge, sigurno niste kolekcionari adsense accounta hehe
Ja sam preprodavač bio u ovoj situaciji. Ne bavim se uopće adsense načinom zarade.
Prevario me jer sam platio račun 800 kn, a ne mogu mu pristupiti.
Cekaj, koliko sam vidio iz napisanog, ti si kupi nalog i imao si njemu pristup sve dok Google nije zatrazio verifikaciju?
Mislim da te u ovoj situaciji covjek nije prevario, kupio si nalog na svoju odgovornost, on ti ne moze garantirati da taj nalog nece biti baniran ili u ovom slucaju lockan. Takodjer nije ni duzan da tebi bude dostupan 72h samo zato sto ti je nesto prodao… Pricekaj malo, moze se milion stvari dogoditi radi kojih on nije dostupan, a ne sto te htio prevariti…
Ne branim ga, komentarisem sa moje strane gledanja.
Nema potrebe za raspravom.
Smatram da svatko može u 72h odgovoriti na poruku ili poziv, pogotovo kada ti na mob stižu kodovi i pozivi od googlea i znas da ti kupac bez tog koda ne može pristupiti onom što je uredno platio.
Nadam se da ce na kraju ispasti da sam ga optuzio bez razloga, al čisto sumnjam.
Nije rasprava, ovo ako te prevari neka ti bude lekcija. Ti si trebao prilikom preuzimanja odmah izmjeniti onaj mobilni broj u Adsense nalogu, dok si jos imao komunikaciju sa njim.
Nadam se da ce ti se javiti…
Moj grijeh… @mastaz314 se javio i sve smo riješili.
Ispričavam se članu
Preporuke za @Crnokosa
Ostvarena uspješna i ugodna suradnja. Usluga profesionalna i kvalitetna.
Hvala na preporukama, drago mi je da ste zadovoljni.