Dobri i loši trgovci na WM forumu

Evo i šovinistički oglas taman iskočio ispod…

4 Likeova

To mozes ti da trazis da tebe pomiluje govedo jedno sovinisticko !

Sta imam ja sa tim oglasom ???

Ali ne, to nije ta riječ. Još sam ti i linkao.

Privlačiš šoviniste i takve oglase.

Branim prava svih ljudi! Pa eto, ako se neko našao uvrijeđen, ja sam tu za vas!!!

Pošto vidim da će većina ovih postova biti obrisana, ili premještena, moram malo da trollam :smile:

3 Likeova

Uspesna i fer saradnja od strane @Amadex - Tema: Facebook stranica :blush:

1 Like

Uspesna i fer saradnja od strane @Zmajko25 - Tema: Facebook Grupa :blush:

1 Like

@meda sve obavio kako je obećano, brzo smo završili

1 Like

@bugi još davne '19 godine
prodao mu nešto i uredan platiša :wink:

@Mario063 uredno platio obavljeni posao i još nabacio za :coffee:

:+1:

@Lajk.Media negativno iskustvo kod rentanja Fb stranica, istom sam pruzio mogucnostil da radi 38 dana na stranicama, svaki dan je osgadjao placanje PayPalom, na kraju nije ni platio.
Nudio sam da plati WU i da ja snosim troskove provizije, medjutim insistirao je na paypalu koji mu nikada navodno nije odobrio novac.
Ostao duzan oko 130£.
Izbjegavati clana.

Zar nije onaj Aleksandar iz Austrije ili kako već, vlasnik ove stranice? Banovan zbog slične situacije, ili sam pomiješao lončiće? @admin

1 Like

Jeste, to je taj indijanac.

1 Like

NIste normalni stvarno…ja sam ga prozvao prije nego sto je vec nekog ovdje prevario, da je to taj stari prevarant.

I sad je taj bolesnik ovdje sa nekim drugim profilom, ali nisam se posvetio da vidim koji je.

Niko ne shvata ozbiljno dok se ne opeče. Kada se opečeš, onda kreneš guglati: “Kako da me klijent ne zajebe, i kako da budem 100% plaćen” :smiley:

Jeste Aleksandar je, uglavnom eto neka znaju ostali clanovi.

Slika uklonjena. - mrcina

Evo u prilogu i broj telefona.

meni uspjesno platio fb grupu preko WU…

Mislio sam i napisati da je to opet pod novim nickom @meda ali nisam bio siguran…

Jel ti on @Zmajko25 platio?

da @meda platio uredno 60/70e nisam siguran, cak sam prvi mu dao admina i smjenio sa pozicije, i uplaceno.

1 Like

hahahah dobro si prosao…

Ali mislim da @admin i @mrcina ga trebate rijesiti kako god.

1 Like