Dobri i loši trgovci na WM forumu

Pozitivno iskustvo poslovanja s članom Riba. Uredno i brzo plaćeno, moja preporuka!

Također sve najbolje o Mrcini.

Pozitivno iskustvo sa clanom rakicko sve u 10 min obavljeno :slight_smile:

Pozitivno iskustvo sa clanom Dexter83. Uredno placen sponzorirani clanak.

Preporuka za člana trnac. Ispoštovao dogovor i uredno prosljedio podatke. :wink:

Za člana igor :doki:

http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=35545

Velika pohvala za clana THE JA, primio moju isplatu i prosledio mi na MB. :zhuja:

Pohvale za člana Robert.Kavgic (redizajn stranice, brzo , povoljno i jako profesionalno ) i člana iNtuitive (izrada banner -a i to for free).

Poslao sam “sph1nx” login do adwords računa i nije mi platio. Kad sam se dan kasnije probao logirati u taj adwords račun, da vidim ako ga je uopće koristio, javljeno mi je da je password promijenjen.

Da sam barem prije pročitao nekoliko posta više :slight_smile:

Uspjesno obavljena kupovina kupona od APazinjan! Preporučujem!

Također član HepeK je pošteno platio, zahvale.

Član DavidVictor postavio 30-tak linkova na svoje stranice u sat vremena nakon dogovora.
Brzo i kvalitetno. Komunikacija za 5 - u vrlo kratkom vremenu odgovara na mailove(PM).

Takodje sve pohvale za clana Ivan_PZ, sve obavljeno vrlo brzo i efikasno, maximalno korektno, sjajna saradnja.

Pozitivno:
Član grrr, brz dogovor uredno platio.

[quote=“rocknroller”]Pozitivno:
Član grrr, brz dogovor uredno platio.[/quote]

Dobro si me sjetio, i ja ću pohvaliti grrr, uredno platio po dogovoru.

Pohvala članu xxl poslao mu cijeli sajt on provjerio i za 30min sve naracunu kako je bilo dogovoreno

5+

Oprez na člana “kjuze” !!

Osobno primio novac i nije ispoštovao dogovor vezano za kupovinu hostinga.

Surađivao sa članom Ivan1000. Čovjek pun razumijevanja, pošteni čovjek i platiša, moje iskrene preporuke ima. :slight_smile:

Također moje preporuke za člana “mrcina” - suradnja je bila jako uspješna i korektna. Znam da dosta vas tu na forumu traži nekoga za dodavanje igara i slično tako da je on pravi čovjek za to.

Velika pohvala za mrcinu ! Odradio posao vrhunski te ga preporucam svima!