Pozitivno iskustvo poslovanja s članom Riba. Uredno i brzo plaćeno, moja preporuka!
Također sve najbolje o Mrcini.
Pozitivno iskustvo sa clanom rakicko sve u 10 min obavljeno 
Pozitivno iskustvo sa clanom Dexter83. Uredno placen sponzorirani clanak.
Preporuka za člana trnac. Ispoštovao dogovor i uredno prosljedio podatke. 
Za člana igor :doki:
http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=35545
Velika pohvala za clana THE JA, primio moju isplatu i prosledio mi na MB. :zhuja:
Pohvale za člana Robert.Kavgic (redizajn stranice, brzo , povoljno i jako profesionalno ) i člana iNtuitive (izrada banner -a i to for free).
Poslao sam “sph1nx” login do adwords računa i nije mi platio. Kad sam se dan kasnije probao logirati u taj adwords račun, da vidim ako ga je uopće koristio, javljeno mi je da je password promijenjen.
Da sam barem prije pročitao nekoliko posta više 
Uspjesno obavljena kupovina kupona od APazinjan! Preporučujem!
Također član HepeK je pošteno platio, zahvale.
Član DavidVictor postavio 30-tak linkova na svoje stranice u sat vremena nakon dogovora.
Brzo i kvalitetno. Komunikacija za 5 - u vrlo kratkom vremenu odgovara na mailove(PM).
Takodje sve pohvale za clana Ivan_PZ, sve obavljeno vrlo brzo i efikasno, maximalno korektno, sjajna saradnja.
Pozitivno:
Član grrr, brz dogovor uredno platio.
[quote=“rocknroller”]Pozitivno:
Član grrr, brz dogovor uredno platio.[/quote]
Dobro si me sjetio, i ja ću pohvaliti grrr, uredno platio po dogovoru.
Pohvala članu xxl poslao mu cijeli sajt on provjerio i za 30min sve naracunu kako je bilo dogovoreno
5+
Oprez na člana “kjuze” !!
Osobno primio novac i nije ispoštovao dogovor vezano za kupovinu hostinga.
Surađivao sa članom Ivan1000. Čovjek pun razumijevanja, pošteni čovjek i platiša, moje iskrene preporuke ima. 
Također moje preporuke za člana “mrcina” - suradnja je bila jako uspješna i korektna. Znam da dosta vas tu na forumu traži nekoga za dodavanje igara i slično tako da je on pravi čovjek za to.
Velika pohvala za mrcinu ! Odradio posao vrhunski te ga preporucam svima!