Garancija zbilja nema. Pogotovo ako ces ovisiti o SEO/google trafficu. Ima i za to lijeka.
Ovaj dokument sam slozio prije neke 3 godine. Jedino bi molio da si ga skine ko hoce, ali da ne sharea okolo jer je price-an cca $300 na BB sajtu
Link uklonio moderator Foruma
Tu sam se raspisao o generiranju traffica putem razno raznih kanala dok cekamo SEO da odradi svoje.
Income School model je solidan, da. Pogotovo za ljude koji se ne zele (pre)fokusirati na linkove - sto ja definitivno preporucam svima koji nemaju zeludac jedan dan gledati 5,000 dnevnih visitora, iduci 3,600, pa onda 6,000 da bi oslo na 2,000 (iskustvo).
Linkovi su iz tog razloga izostavljeni s infografike, Da se razumijemo, 90% mog vremena i budgeta odlazi na linkove u pocetku sajta. Kasnije se to shifta na content i linkovi se rade u velocityu kao i mojih top 5 konkurenata.
Osobno koristim Ezoic i Mediavine. Optimizaciju pustim njihovim ekipama, ja samo insertan kod :P. Nisam bas prevec fokusiran na display oglasavanje, ali definitivno dobro dodje za monetizaciju contenta koji nije affiliate.