Facebook konstantno blokira domene

Pozdrav svima,

Vec mjesec dana imam problem sa facebookom. Naime objavim dva-tri clanka i odmah mi blokiraju domenu. Vec 4 domene su mi blokirane. Rjec je o news portalu. Sad ne znam sta da radim. Clanke iskljucivo pisem ja i moji drugari. Slao sam i apele ali nikad nisu odgovorili, Zna li ko kako se boriti sa ovim i da li postoji neko rjesenje? Da dodam i ovo, domene blokiraju iskljucivo ako je povezana sa adsenseom ili instantom dok domene bez reklama ne spamuju.

Bez primjera blokirane domene i sajta sve je nagadjanje.

1 Like

http://saharazdravlja.info

http://putdoistine.info

ne bi da filozofiram ali stvarno imam pitanje
dal iko posecuje i zbog cega sajtove kao ova dva navedena linka

3 Likeova

Meni ta tema izgleda kao na onim stranicama na koje kad uđeš sa fb ti izbaci adsense reklamu preko pola ekrana i ne možeš ni x na reklami stisnuti i prijaviti, a i tekstovi na stranicama mi isto tako izgledaju…

Gledajući po velikim portalima, djeluje kao da su to najčitaniji tekstovi…

trebaš napraviti SSL

Javi se u inbox ja cu ti odblokirati domene i prestani da spamas po grupama odjednom 10 puta, podijeli clanak na neku stranicu koju ćes otvoriti samo radi toga i onda dijeli taj post od stranice u grupe, ali u intervalima i nikako odjednom, po profilu do 10tak puta na dan.

Pošalji sve domene probat ću ih odblokirati do sutra.

LP!

2 Likeova

Problem je postanje u grupe kao sto kaze @m4ki i izbjegavaj ove .info domene.

Meni je domena flagovana, no ne i blokirana. Dal neko ima slicna iskustva?

Baš sam primijetio da domene one .xyz i ove lijeve češće padnu nego .com, ma da i vidio sam i .com , ako spamas donji si :smiley: pogotovo udarni naslovi i to, mržnja neka i slično.

*** to ne radimo ovdje ***

Meni je popadalo .com dosta bas, a nije bilo takvih naslova…nego jak spam.

Hvala svima na odgovorima. Postavljao sam samo na svoje dvije stranice. U grupe i ne postavljam.

Kad smo retardirana nacija.

Nekad pomislim da su vipovci ili makar 1 covjek ovdje placeni da otvaraju neke lude teme da forum bude aktivan :slight_smile: Vise bi preporucio otvaranje tema vezano tutoriale kako nesto odraditi na webu nego neke gluposti, za to imamo puno vise foruma, a cini se da je i ovaj postao takav.

1 Like

Odblokirana ti je domena i uživaj :slight_smile: Smanji te naslove i velika slova…

3 Likeova

Jedno pitanje. Jesi ti doktor?

Ja bi ti za ova sajt i tekstove koje pišeš zalijepio kaznu da se ne bi oporavio dok si živ a ne ti odobrio monetizaciju.

2 Likeova

Slazem se @bugi sa tobom 100%. Nikakve clanke o medicini ne bi trebao pisati neko ko nije doktor. I svaki takav clanak bi morao da ima potpis autora ispod, kao i naucne reference. Sve drugo bi trebalo biti kaznjivo.

1 Like

Ove stvari su postale jako opasne, a razlog je kao sto @mitok napisa retardirana nacija. Ko je pratio onu budaletinu iz Srbije, ides pod mac Miroljub Petrovic i do cega je dovelo njegovo pametovanje…

@m4ki dobro bi bilo da podijelis sa svima na koji nacin si slao zalbu, tj kako se odblokirala domena.

2 Likeova

Članke ne pišem ja već isključivo kopiram sa velikih sajtova kurir, Avaz, Novi itd.