Facebook mi ugasio licni profil bez ikakvog razloga

Danas mi je facebook ugasio profil bukvalno bez ikakvog razloga. Sedim ja nesto gledam na Fb, odjednom me izlogova, ja da se ponovo ulogujem kad ono imam sta da vidim. Jos pise da imam 30 dana da im posaljem zahtev za proveru, ja posaljem odmah, reko mozda je neka greska, kad ono pise da je odluka neopoziva. Znaci daleko bilo, nemam reci, nit sam se s kim svadjala niti sam bilo sta delila, niti imam grupe, ni stranice, moj licni profil.


23322
na prvoj stranici pise da ako posaljem zahtev u roku od 30 dana da ce da provere, a odmah na drugoj gde traze da slikam licnu kartu i da im posaljem pise da ne mogu da provere odluku o onemogucavanja naloga. Oni ni sami ne znaju sta pisu. Znaci 5000 prijatelja plus pratioci, plus slike i sve drugo. Najdebilnija mreza su postali ubedljivo na celom svetu. Nemam reci.

Fejk ime ?
Fejk slike ?
Golišave slike ?
Prijatelji koje i ne poznaješ pa misle da je samo za reklamiranje profil ?
Imaš neku stranicu sa škakljivim slikama ili tekstovima ?
S obzirom da imaš adult sajtove “erotske” čisto sumnjam da ti je profil 100% čist da nisi dijelila linkove svog sajta ili slično ?

nije bez razloga iako tako mislis… nesta im smeta, nesta je sumljivo… meni su bili ugasili jer sam brzo dodavao prijatelje na fb…

alal te je onaj Cukenberg uzeo na pik… prvo stranicu a onda i profil bez razloga… a šta ti na to kaže onaj frend što ima 50 telova sa 100 profila ? što ti ne udjeli neki savjet…

Nisa na licnom profilnu nisam imala lazno, moje pravo ime, moje slike, nisam ni radila sa stranicama preko svog profila, ni grupe, niti sam se svadjala sa bilo kime, a pogotovo nisam luda da delim porno linkove na fb, bukvalno nemaju razloga da me obrisu.

1 Like

Ako nemas sta pametno da kazes onda bolje nista nemoj ni da govoris.

Nisam dodavala prijatelje, ovaj profil imam deset godina , skroz cist

Pa jesi igdje slala dokumente ili sliku face? Ne razumijem ove znakove gore sta uopste pise…

Slala sam licnu kartu i onda mi izbaci ovo drugo obavestenje da ne mogu da provere moj zahtev i da je odluka neopoziva. Znaci van pameti, ne radim sa stranicama sa tog profila, nista, niti sam se svadjala sa nekim , ama nista nisam radila, nije mi jasno. A najveca fora je ovo sto mi u prvom obavestenju kazu da imam 30 dana rok da zatrazim proveru i kada udjem tamo , posaljem licnu kartu oni mi izbace ovo drugo obavestenje da je ne mogu da proveravaju moj zahtev i da je odluka konacna.

A sta sad se desi kad se probas logovati?

Halali se sa njim (20 ka…

Nista izbaci mi prvu poruku da imam 30 dana rok da zatrazim proveru, kada posaljem dokumenta odmah mi izbaci onu drugu da je odluka konacna i nema nista, samo mogu da se izlogujem i to je to.

ne razumem ? …

Pokusaj vise puta to sve poslati, trebalo bi da vrate. Meni su znali i fejk odblokirati nakon par dan… I nadji sve kontakt forme za te stvari pa popuni.

Ma dobro si prosla…mogle su stranice biti na njemu i ode sve…

Evo upravo sam se sada cula sa drugom i pricam mu i on mi kaze da su pobrisali hrpu naloga na Balkanu bez razloga i da dalje brisu. Znaci strasno.

Cudno je sto kazes nalog star 10 godina i da su ga tek tako obrisali…

Ma sta dobro , meni je ovaj profil bitniji od stranica, ovo mi je licni profil, sve mi je tu, slike, prijatelji, rodbina.

Ne znam ni ja sama , poludela sam

Pa profil je najmanji problem i rodbina i prijatelji to sve opet dodas…Ali stranice i ostalo ne ide bas lako. Ali salji na sve forme ne preostaje ti nista drugo.

Vidis da ja nisam jedina , evo ovaj mi drug kaze gomilu profila pogasili ovih dana, ja ne znam sta oni rade.