Facebook odjednom smanjio domet na svim stranicama

Cini mi se da je tako. Desi se po mesec dva da nema viralnih objava i onda opet krene i kako krenem da saljem pozivnice opet stane. Mozda bi stalo svakako, ali ja pocinjem da mislim da je i do pozivnica

1 Like

Danas gledam statistiku i vidim da najvise reach-a imam od nepratitelja

Takodjer broj lajkova po postu skoro nikakav u usporedbi s mjesec, dva prije

Malo je offtopic, ali je Facebook ponovo uveo opciju da možemo da pinujemo komentar na svojim stranicama.

Gdje je ta opcija? meni je nema?

Sad je nema ni meni a bila prije sat. Na stranici u komentare pinovao link do mog instagrama. Sad mi krivo što ne skrinšotovah. Ovo je izgleda bila neka proba i test, vjerovatno će ova opcija uskoro svima biti dostupna.

Kod mene ima trenutno

Evo, opet mi se vratila opcija da zakačim komentar. Sad sam skrinšotovao, da ne mislite da lažem, ako opet nestane. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Kod mene ima na andoridu na iosu nema, vidjet cu kasnije ima li na laptopu

Ima li ko od vas problem sa ovim preporukama, skoro svaki dan mi pogodi jednu stranicu i ubije je. Gore nego kad ode u crveno, kao da nepostoji…

Sta ti izbaci? Neki clanak ili?

Izbaci obicnu sliku kao flagovan sadrzaj i dobijes preporuke suspendovane.

Trebalo bi kad je obrises da vrati sve u normalu jedino ako nisu neke ljekovite slike itd..

Ma nisu sta god objavim pojavi se tako, obrisem ali i dalje stoje suspendovane preporuke

Cak pojavljuje sadrzaj drugih clanova iz grupa gdje je ta stranica admin… Da ne povjerujes

Da li ima kakva caka da postovi izlaze u preporukama ili je to ako te potrefi..

Pa sad pokazuje za svaku objavu kad klikneš na statistiku objave. Objaviš link, pojavi se žuto upozorenje, ograničen reach nema slike ni video…

Moraš imati puno sreće da krenu

Nisam te skontao? Prikazuje meni koja je objava, ali je problem sto svaka ode u to flag ili objave sto neko drugi objavi u grupi gdje je ta stranica admin

Ovo mi danas dode na stranice, stranice bez ikakvih violationa, flag objava, status uredan, a recomendation suspendovan, jel se kome desavalo i koliko traje, sta raditi u ovom slucaju

O tome i govorim desava mi se zadnjih 20 tak dana svako san dva pogodi novu. Isto nema nikakvih krsenje niti ista