Facebook odjednom smanjio domet na svim stranicama

Jel su ti uklonili na nekim il nisu ni na jednoj?

Desi se da uklone prodje par sati opet i sve tako…

Jel moguce da je bug neki il neki update rade pa zbog toga izbacuje ovako, meni su jutros suspendovali i jos uvijek stoji isto.. pisem ako vrate, iskreno ne znam jesi li brisao stare objave sa stranica ?

Ne vjerujem da je bug jer traje vec dugo. Desio se bug prije par mjeseci ali sljedeci dan je sve bilo ok. Na nekim sam obrisao ali nikakve promjene

Ima li kod tebe kakvih novosti, meni jos uvijek stoji suspend…

Nema kazem ti na nekim se vrati pa opet dodje i sve tako…

Jel ti i dalje isto?

Isto i dalje, ali pazi ironije daju mi neke znacke a ovamo mi suspendovali, a na postovima kad objavim jos uvijek ima reach from non folowers, al nista znacajno…

I jos mi daju godinu dana plavu znacku free, jel su realni

1 Like

Isto mi je ali drastican pad reacha

Pa bukvalno se ne isplati raditi s ovim reachom. Ne znam iskreno sta uraditi, osim čekat ako vrate, na instagramu znam da kad daju shadowban tj ovo reach suspend, uvijek je trajalo 21 dan.. drzim se da je to isto pa vidjet

Ima li kakvih novosti kod tebe?

Ma nista stoji kako stoji

Kod mene i dalje stranice stoje suspend, ima li ista novosti kod tebe?

Isto mi je neke vrate pa prodje dan dva opet i sve tako. Neke ne micu stoje cijelo vrijeme suspend

Na ovim sto ti ukinu pa vrate, jel radis ista na njima serujes li i dalje postove?

Isto radim na svakoj tako da nije do toga objavljujes li ili ne

Meni i nakon 6 mjeseci stoji kazna, tacnije od treceg januara, zbog bezvezne slike koju su oni “flagovali” kao samoubistvo. Dakle, 6 mjeseci i par dana je proslo, restrikcija nije ukinuta, i nije bila crvena nego ona žuta, za crvene znam da su godinu dana. A sto se tice dometa, nemam problema s obziromj da ne objavljujem cesto. Zna li netko jesu li sta mijenjali u pravilima, koliko sad koja restrikcija traje?

Ako su izbrisali post zbog tog godinu dana traje i nakon toga se automatski brise.

Jesi uspio sta rijesit sa preporukama