Facebook odjednom smanjio domet na svim stranicama

Jos nista, sve stoji isto, pokusavam neke fore sto je nekima uspjevalo, i na jednoj stranici mi doslo ovo, ali preporuke jos uvijek suspend.

Sta si tacno pokusavao?

2-3 objave dnevno samo uniq sadrzaj, izbacio skroz linkove i pokusao sto duzi tekst da moraju da kliknu “see more”, kao na taj nacin dajes signal da se korisnicima svida taj sadrzaj, po forumima sam citao da je nekim uspjevalo tako, nemam pojma testiram sve zivo haha, 3 najjace stranice su mi down, dosta stranaca se zali da im je 18.06 fb suspendovao preporuke, moguce da je neki AI update bio i da sam ja naletio kao i ti…

Radi ovo sto sam napisao jeste da nema nekog jos reacha ali vrati je u zeleno

A gdje si podnio apel? Ja nemam nikakve opcije za apel?

Imas kad kliknes na ono sto pise suspendovano, pa ti pod prvo pokaze pise ti razlog sto je. Kliknes na njega i imas opciju da trazis pregled

E vidis kod mene nema zahtjev za apel, samo pise da je suspendovano i onaj njihov klasicni help zasto se to desilo, nemam opciju za apel, jer nema mi nijedne objave flagovane, stranica kvaliti u zelenom.

Kod mene nema to da podnesem zahtjev, jel ti na svakoj ponudi apel da mozes uraditi, meni nije ni na jednoj.

I kad brises objave jel koristis neku ekstenziju ili rucno brises preko mete?

Nije na svakoj ima na par i meni to, ali na tih par ima flagovane objave po jednu.

Rucno sam obrisao i probao vidim radi na svakoj sto sam isprobao. Ali nista se nije postiglo reach i dalje katastrofa, kako ce biti ne znam ali testira na par pa vidimo

Probaj uraditi vidio sam da je neko pisao dodaj novog admina i sa njega pustaj 3-4 objave. Ovo su ocito botovi pojebali nesto a moguce da ima veze sa adminima jer su mi sve razlicite niche…

Jos uvijek nista kod mene, vracaju li tebi ista?

Ne vracaju sve je i dalje isto

Kakve su nam sanse da sutra nakon 30 dana vrate stranice, citao sam po forumima da je nekima trajalo i godinu dana, jer poslije godinu skidaju automatski sve zabrane… uzas je ovo

Ne vjerujem da ce se vratiti, ovo je srkoz nesto drugo…Jedino se nadati da skroz ovo ukinu ili nesto tako

Ima li kakvih info jesi sta uspio skontati rijesiti?

Nisam ali 99% sam ubjedjen da je do admina

Ima li neko reacha na linkovima? Ovo link u komentaru ima reacha, ali slabo klikova na link. Reels dobio pola miliona pregleda, a samo 2k klikova na link.

Totalno su uništili reach na fb. Ja već nekoliko mjeseci ne objavljujem ništa. Šta mi vrijedi toliki trud da bih jedva prešao mjesečni prag od pi*ljivih 70 eura.

Reach je dobar, ali slabo klikova se dobija. Sve teže prebaciti ljude na web stranicu…