Ako imaš opciju appel to ti je jedina šansa da ti sklone, ako ne onda traje godinu dana.
![]()
![]()
privaceno vec njihova odluka…aaaaa
sta jos mogu?
Ništa apsulutno, ja sam im pisao 100x, pričao sa podrškom, i evo već 10 mjeseci prošlo…
Meni prva i crvena ![]()
![]()
![]()
I meni isto, još ja na 4 stranice objavio na 2 imao appeal na 2 nisam, na ove što sam imao vratili odmah objavu i uklonili restrikcije, na ove 2 da sam imao vratili bi, ali nisu mi ponudili iz nekog razloga i jbg 10 mjeseci me sjebali žestoko još 2 mjeseca haha, zato treba praviti biznis da ne ovisiš o ovim platformama koliko je god moguće…
Meni bilo appeal nisam poslao bojao se da obrisu stranicu…sad svakako ne sluzi nicemu ![]()
I ima li kakve koristi od ovog u ovih 10 dana, meni na nekim stranicama ko prodje ok na nekim nista spec…sve u svemu bolje je zvucalo nego sto je u praksi ![]()
Isto drug
vjeruj mi da ne pratim statistiku, ali ima koristi opet, postavis sliku koja potice na komentare, moze dobro proci, i tako stalno pa preko businessa lajkove pozivati da lajkuju i stranicu, jer se nadje nekih novih kad se objava probije. Problem je sto opciju imaju samo stranice do 10K, kad bi u buducnosti to povecali, tad bi bio vatromet
Jel se još nekom posjeta srozala od sinoć za 90% ![]()
O sinoc? Od maja
![]()
I kod mene od maja. Mrtvo sve ![]()
Od februara-marta potop.
Ja sam zadovoljan, i ako ne gura stranicu reach nije lop. Kao što možete da vidite ima dosta interakcije sa samom publikom, pa zato i ima dosta klikova. Inače ova stranica ima samo 50k
jedan (od njih ovakvih nekoliko) link od prošlog tjedna
i evo rad stranice 38K LAJKOVA, BEZ INTERAKCIJA
Pa to je katastrofa, isto kao i kod mene na stranici od 50k. 3 puta imam vise na str od 14k ali i to je jad.
Ne znam zbog čega je to katastrofa, ja sam sve u svemu zadovoljan, sa svih stranica se skupi dobar reach i to se lepo sve naplati preko Googla reklama i ostalih mreža. ![]()
Jel ovo od pocetka godine? ![]()
Za zadnje 3 god, aj živjeli ![]()
![]()
Nemas se sta ljutit, ja kazem iskreno, ako stranica od 50hiljada ima domet za mjesec samo 18 hiljada i klikova na linkove za mjesec 10 hiljada, ta stranica, za taj mjesec, sigurno nije donijela vise od 10 eura na reklamama. Ne znam kakve su ti ostale, ali posto si objavio sliku od te jedne, nju sam komentirala. Imala sam i ja po par hiljada mjesecno ali je sve stalo u maju kad su ukinuli IA, nema dometa i sve je katastrofa. Ovo je samo od Instant articles, sad kad ih nema, posto nema dometa, a adsense “guli” zaradu, nema nista od njega, za 3mjeseca nema ni 100 eura. Moj je problem sto smao sa fb-a imam posjetu, trebam se okrenuti tvitteru izgleda.