A twitter ti je jos ocajniji…bar se kod mene pokazalo katastrofa, plus neki dan je bio clanak da musk hoce da ukine te novinske clanke.
Reach na Twitteru je bar 3x veći nego na FB, ali je problem doći do pratitelja
A evo ne znam kako i sta, na fb/u ako nije verifikovana stranica(plava znacka) domet je 0. Izgleda da je jedina opcija kupiti verifikove stranice, ali i kostaju oko 2hiljade.
Ma i to je macak u vreci, jednom ti obrisu neki sadrzaj dobijes restirekciju i pozdravis se sa dosegom…
Brate, nemam restrikcije i džabe. Mrtvo.
I ja nemam skoro dvije godine na tri stranice, al od maja nece ni milimetar naprijed. 95% pad dometa, samo pozivaju da reklamiram. Ne bi vise platila reklame nikad, sto sam davala davala.
kakvo je stanje na analitici za ovo zadnjih 30 min?
Je li netko pronašao način kako probiti reach stranice?
Odavno ima ali slabe koristi…i moze samo na malim stranicama
@limenka2017 Probo da testiram na stranici od 73K, evo radi opcija @followers
Edit: Ne radi ipak… zbuni me prevod, radi ovo @highlights - naglasak, ali i to je dobra stvar. Ja koristim i dosta dobro bude. Nadam se da ce kroz koji dan aBd i @followers
Ne vjerujem da ce biti followers na vecim jer od poceteka ima samo to istaknuti…ja nisam pokusavao s tim ima li kakve koristi
Mene koliko pamcenje sluzi ja nisam imao na pocetku opciju za highlights, tek se prije 10ak dana pojavilo na dosta stranica, nije na svim i dalje, a followers recimo ima. Zavisi sve, moguce da si u pravu, nadam se da nisi i da ce biti za sve stranice.
Iskreno nisam dobro testirao, ne znam cak ni kako funkcionise tacno za highlights ovo, kad se tacno prikaze npr, ali koliko sam primijetio odokativno pojacan reach bude, sad za koliko not sure… probaj i ti kad uhvatis vremena
Ovaj fejsbuk sa svojim reachom je toliko poceo da podHebava, da vec pocinje da ide na nerve. Opet mi je reach pao u ambis.
Jel jos neko ima zadnja 24h problem sa slikama na clancima na fb, ne vuce slike sa portala samo ubaci naslovnu :S
Hvala što si mi skrenuo pozornost. Radi, ali se koristi @pratitelji
Svi su imali taj problem, netko prije netko kasnije. Automatski će se sve posložiti kroz 24 sata
Gdje se postavi to @pratitelji, ispod linka u postu ili u komentarima? Nisam ni znao da ima ta opcija