Facebook odjednom smanjio domet na svim stranicama

Nakon unosa linka potrebno je kliknuti enter te će se pokazati preview. Kod mene tako prolazi :blush:

Za meta ads daily budget ili lifetime?

Zanima me ako zelim rezultate kroz 24h sta je bolje i ima li razlike?

Da li još nekom fb skida linkove sa stranica uz objašnjenje da je privlačenje lajkova. U zadnjih par dana nekoliko puta na različitim stranicama. Pošaljem na pregled, ne dobijem povratnu info. Prvi put mi se ovo dešava od 2017.

pise da je spam? jel ti dolaze prijave masovno

5 objava obrisano u 10 dana. Obriše u par minuta od objave…

Dok ne ispružite ruku fejsu nema leba. Ali sam nakon 3 dana kampanje po 50 eura napunio Pixel da sada dobijam iste rezultate kao pre za 50 eura, sada izadjem sa 20 eura.

Dakle sto više placas reklame tako se one same optimizuju i mogu reći da se isplati raditi ako imate dobar offer. A pod dobar offer podrazumevam dobru Affiliet komisiju a ne Google Ads ili bilo kakve display reklame. :blush:

Isto mi se desava pisao sam. Meni brisu i gdje nema linkova

meni ni ovo ne radi…
pa šta nam ovo rade

Kažem ti ja, em sto su smanjili domet linkovima, prave ove karafeke da se nmz objavit. Meni maloprije nije dalo na jednu nikako (kroz bm) ali mi je dalo kad sam se prebacila direktno na stranicu na Fb-u, pa ajde probaj hoće li tako.

Meni danas dvije, prije 2-3 dana sačuvanu objavu mi označili kao fake news…

Nije to ništa, meni sačuvanu objavu označili kao fake news, uklanjaju normalne objave, a i u “preporuke stranice” označavaju normalne objave…

1 Like

BM i FB podivljali, kada podijelim objavu, meni moja stranica uzvraća link objave u chatu. Zdravo, Daliborka! Recite nam kako vam možemo pomoći. :rofl: :rofl:

Nije nesto ok neko vrijeme mozda je bolje i odmorit da se ne dobiju bezveze banovi

I meni isto obrisano dosad 5-6 objava u par dana i kad odem u page qualiti nema nikakve kazne samo dodje objava da su mi obrisali jer pokusavam privuci lajkove na objavu a pre nego sto se ovo pocelo desavati spao i reach za 95%

3 Likeova

Sve se pogoršalo od početka mjeseca kad je evropska komisija otvorila istragu protiv Facebooka i Instagrama Press corner | European Commission

To je to ali sto je najgore stavljaju ogranicenja na profile

Na profile da al bolje i to nego na stranicu jer ako dobijes na stranicu mozes je baciti profil opet mozes drugi staviti i imas opciju da se zali si nista kao zalba u tijeku i stoji tako a svaka objava normalna ni jedna nema veze sa krsenjem objave samo pise da sa takvim clancima pokusavam privuci lajkove na objavu

I meni to izbacuje ali kad dobijes ogranicenje profila kako ces prebaciti admina

Najgore sto ne prikazu koja je objava upitanju.

Ma nikakve veze i da prikažu. Ja sam već jednom pisala o kazni na jednoj stranici zbog video spota Hamasove jedinice. Nisam imala opciju za žalbu, samo slažem li se ili ne, a objavu su uklonili, tako da ja nemam način ni da je izbrišem ili da je pošaljem na provjeru. I pošto je bilo prvo kršenje, dali mi kaznu do marta (ovo se desilo u decembru). I u martu, umjesto da uklone kaznu, oni su je produžili do kraja maja. I kontam da će je ponovo produžit sve do kraja decembra dok ne izađe godina dana. A možda čak i duže, jer algoritam provjerava i odlučuje da li će se taj video ponovo prikazat. Ovako sad stoji

raaaaaaaaaa