Facebook odjednom smanjio domet na svim stranicama

I kod mene isti slučaj… S tim da ne znam o kojoj objavi se radi

Da nisi i ti kakav video ili sliku Hamasa stavio :rofl: ili jemenskih Hutija, čim piše opasni pojedinci i organizacije.

Negdje u to vrijeme mi je nestala profilna slika sa stranice (pripadnik specijalne policije sa fantomkom preko lica a vidjela se i puška) , tako da kontam da je to

Pa da, to je to. I kod mene su u videu vojnici imali zamaskirana lica.

Svi se žale a fejs nikad bolji :eyes:

Ja ne znam kako svi vi, ali meni kao i kod dosta ljudi fb je u qrc-u već nešto jače od godinu dana. Svaka čast svima kojima šljaka.

Algoritam eto nekoga poklopi nekoga zadesi

2 Likeova

Sta objavljujes na tu stranicu?

Ako vam je slab reach evo rješenja

Slike nisu problem, sve slike… bez da ima link iznad ili u komentaru, imaju dobar domet, problem je link na web stranice, to se zakopava ispod zemlje. I da znate FB je uveo nova pravila. Koja? Nemam pojma! Osim što je MZ rekao da će i molitva “Oče naš” biti novo kršenje FB politike.

Nekima prolaze i linkovi dobro

Nema pravila, ista objava na nekim stranicama sve normalno, na drugim uklone…

1 Like

ljudi kako vi sa MBS ? ja idalje ne mogu da postam linkove preko računala, ne postoji caka… moram preko moba…
ovo traje već 10ak dana…

Sporo. Brže učita kad dodam link ovdje. Tebi neće nikako?
linnk

1 Like

Možda spamuje, pa ga blokirali…

da, spamujem :fu:

@Dali ovo rad, hvala, vjerojatno ukinuli da se link pojavi i kad je tekst :frowning:

1 Like

Nekako se mora isforsirat, nešto čačkaju oko njega i nikad da ga poprave

Kako ti idu Bonusi? Meni tek danas učitalo prvu sliku :melting_face:

Katastrofa, ne daju više niti 10% onoga što je bilo na početku, za zadnjih 10dana 30$ a imam dnevno objave 3 slike svaka po 500lajkova min

1 Like

Ja sam na 0, 38. a prošli je smanjen na 6 dolara hihihiihi. Protiv mene radi UNIVERZUM definitivno, sve naopako. Uđem jutros na google play console, otvorila racun prosle godine, ajd rekoh da vidim ponovo sta treba za app da se napravi. Kad racun ugasen, a pare nece vratit. Valjda su slali globalno poruke da ce zatvarat racune koji nisu napravili app. Napisem im ja “sto niste upozorili da MORAM napravit app u određenom vremenu” Kažu da napravim drugi racun :rofl: